2014. január 15., szerda

Spanyol márka hódít Európában, avagy a Casualplay autósülések

Sziasztok!

Kismamaként, kispapaként talán a babakocsi kiválasztásánál is fontosabb és nehezebb döntés a megfelelő autósülés kiválasztása. Biztos Ti is túl vagytok már több órás internetes szörfözésen, megnéztetek 100 videót és ennél több töréstesztet. De még így is bizonytalanok vagytok, hiszen mindenki mást állít.

Az köztudott tény, hogy jelenleg Magyarországon a legtöbb ember szájából azt hallani, hogy a Römer, Besafe és Maxi Cosi a vezető autósülés márka. Direkt írtam bele, hogy Magyarországon, hiszen más országokban sokkal több és az előzőekkel minőségben, biztonságban megegyező autósülés van. Sajnos ezeket nem annyira ismerik az emberek, pedig nyitni kellene az új dolgok felé is. Hiszen a technika fejlődésével számos új konstrukciós és egyéb megoldás született és születik folyamatosan az autósülések gyártásában is. 

Egy Magyarországon megjelenő új márkát szeretnék bemutatni Nektek, ami felkeltette az érdeklődésemet, ez pedig a Casualplay. Spanyol márkáról van szó, a termékeik Barcelonából származnak. Maga a cég viszonylag fiatal, kb. 11 éve vannak jelen a babatermékek piacán. Abszolút az újító "nemzedékhez" tartoznak, és viszonylag fiatal működési idejükhöz képest rengeteg szakmai díjat zsebeltek már be. Hallottatok már a Kind und Jugend kölni szakkiállításról? Ezen a szakvásáron mindenki jelen van, aki számít :) Minden márka megmutatja a következő évi kollekcióját, illetve egy verseny is zajlik itt az új termékek körében. Ezen a versenyen a Casualplay több termékére innovációs díjat kapott, ami nem kis elismerés a számukra.

Ne értsetek félre, nem akarom a Besafe, illetve a többi autósülést kritizálni, mert ezek is valóban jó minőségűek, és nem kis sikereket értek el ők sem. Csak érdekes számomra, hogy például a Besafe csak a hazájában és Magyarországon ennyire felkapott. Más országokban sokkal jobban ismerik például a Casualplay-t is. Hogy lehet ez?

Kangur fix-www.babaszafari.hu
A termékei a cégnek főként technikai termékek: babakocsik, autósülés és babakocsi kiegészítők. Most az egyik autósülését szeretném bemutatni Nektek, amiben nagy fantáziát látok.

Ez pedig a Casualplay Kangur fix, 9-25kg-ig használható biztonsági autósülés. Ha szétnéztetek az interneten biztos, hogy tapasztaltátok, hogy isofixes autósülés 9-25kg-os súlykategóriában nem igazán érhető el Magyarországon. Nos, ez olyan. Végreee :) Az isofix rendszerrel sokkal könnyebben és biztonságosabban tudjátok az autóba rögzíteni az ülést. Illetve biztos Ti is utáljátok, ha a gyermeketek lába lóg az autósülésben. Ennek az ülésnek van egy állítható lábtámlája, amivel ezt a dolgot kitudjátok küszöbölni. Ami egyedi még ebben az ülésben, hogy nem kagyló alakban dől csak meg, hanem ha a háttámlát döntitek, akkor maga a háttámla is együtt mozog az üléssel, így maximális kényelmet biztosít. Fejtámláját tudjátok emelni, így a gyermek növekedését követi.
Kangur fix bézs

A színei tipikus Casualplay színek, letisztultak és magukban az ülésekben a minimaldesign jegyei bontakoznak ki, mely a cég egyik ismertetőjegye. Négy színben kapható az ülés: fekete, piros szürke és bézs.

Az áráról nem beszéltünk még, abszolút megfizethető áron kínálják a boltok, a Besafe és Maxi Cosi üléseknél olcsóbb áron tudtok isofixes, megbízható gyermekülést beszerezni. Javaslom, ha felkeltette érdeklődéseteket, vigyétek el a babátokat és bátran próbáljátok ki.


Ti ismeritek ezt a márkát? Nektek milyen autósülésetek van?























d

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése