2014. január 17., péntek

Devil Baby Attack- Mi a franc ez?

Sziasztok!

E mellett a videó mellett nem tudtam szó nélkül elmenni. Bár nem tartozik szorosan a blog témájához, de mivel egy baba szerepel benne, ezért megosztom Veletek is. Napjainkban terjeng közösségi oldalakon ez a video melyben egy guruló babakocsiból egy rémszülött kisbaba ordít, visít és hány(ik) az utca embereire.

Ledöbbenve néztem végig ezt a videót, nagyon elmebeteg és groteszk és félelmetes is egyben. Pedig ez nem más, mint egy újabb reklámfogás. New Yorkban ugyanis, az egyik legújabb horrorfilmet akarják így népszerűsíteni: a Devil's Due címűt. A lényege, hogy készítettek egy robot babát, ami rettentően élethű,mozog, a szemeivel pislog és ezt egy babakocsiba tették. Távirányítóval irányítják New York utcáin, nyilván a járókelőknek feltűnik, hogy úristen ki az a szívtelen anyuka, aki egyedül itt hagyta a gyermekét. Amint közelebb mennek, a baba felül a kocsiban, és rémisztő nem emberi hangokat ad ki, illetve néhány esetben elkezd hányni is. Az emberek természetesen megijednek, hiszen én is biztos halálra rémülnék, ha például sétálgatnék hazafelé nyugisan és egy ilyennel találkoznék. 

Az ötlet bejött nekik, hiszen mindenki erről beszél....Egyébként nem is értem, hogy miért szerepelnek sokszor kisbabák horrorfilmekben. 

Csak erős idegzetűeknek ajánlom! Itt a video linkje:

 http://www.youtube.com/watch?v=lRcLnwPXGEU

Ti mit gondoltok erről? Inkább poénos, mint félelmetes?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése