2014. január 8., szerda

Porondon: A kismama párna

Sziasztok!

Kismamapárna....baba-mama párna...szoptatós párna, avagy pihenőpárna. Ez a sok-sok megnevezés mind -mind egy terméket rejt, mely nagyban megkönnyítheti a dolgotokat, ha a teresség előre haladtával nehezen tudtok aludni a hatalmas pocakotok miatt.
Rengeteg féle kismama párna található a piacon, eltérő töltetekkel, de vajon melyik a legpraktikusabb? Alapvetően 2 fajta található meg a piacon: a vattával és az un. polisztirol gyönggyel töltött. Kényelemre valószínűleg a vattával töltött tűnhet elsőre kényelmesnek, bár akkor gondolhatnánk, hogy ennyi erővel akkor egy párnát is a lábaink közé tehetnénk. A vattával töltött változatok nagyon pihe puhák, azonban egy idő után semmi tartásuk sincs, márpedig ezeknek a párnáknak pont az lenne a lényege, hogy tehermentesítsenek téged, ha már kifejezetten szoptatásra használod. Amíg pedig alváshoz használod, a pocakodat, vagy a lábadat tudod vele megtámasztani. Így én inkább a polisztirol gyöngyökkel töltötett tudnám Nektek ajánlani.

Ezt úgy képzeljétek el, mint például egy babzsákot, tökéletesen felveszi az alakotokat, idomul a testetekhez, ezzel a leginkább testre szabott kényelmet tudjátok elérni. Szoptatáskor nagyon jól tehermentesíti a derekatokat, a nyakatokat és a karotokat, illetve a babátok is kényelmesen tud benne pihenni, akár aludni is szoptatás után.

Szekóstúdió Tündér baba-mama párna -www.babaszafari.u


Zsaba szoptatós párna- www.babaszafari.hu




www.babaszafari.hu


Többféle méretben kaphatóak ezek a párnák, ezt főként a magasságotokhoz tudjátok mérni, ha alacsonyabbak vagytok akkor érdemes rövidebbet választani, a pedig magasabbak vagytok, akkor a hosszabb méretűt tudjátok kényelmesebben használni.

Szekóstúdió baba-mama párna-www.babaszafari.hu
Arra figyeljetek oda, hogy mindenképpen olyat válasszatok, aminek a huzata cserélhető, mert elég sokáig fogjátok használni és a uzata egy idő után koszos lesz. Illetve a polisztirol gyöngyök a súrlódások hatására kopnak és egy idő után tölteni kell őket, mint a babzsáknál is.

A huzattal kapcsolatosan érdemes itt is 100% pamutot választani, mert nem okoz irritációt, de közkedveltek a plüssös megoldások is. 

Most pedig a szokásos képáradat következzen, extra cuki változatokat fogok most mutatni Nektek. Ha nagyon figyeltek a részletekre, akkor akár ugyanolyan színű és mintájú párnát is tudtok választani, mint amilyen az ágyneműgarnitúrátok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése