2014. január 3., péntek

Kismama divat: Masnik

Sziasztok!

Romantikus
Mindenkinek van egy kialakult stílusa az öltözködésben, mindenkinek megvannak a kedvenc ruhadarabjai, kiegészítői. Attól, hogy terhes vagy, és felszedsz pár kilót nem szükséges mindig mindenhol bőpolóban és melegítőben pózolni. Persze, ha Te ebben érzed jól magad, akkor bátran tedd ezt.

Van egy olyan mondás, hogy a terhes nők a legszebbek, csak úgy kivirulnak a várandósság ideje alatt. Ez valóban így van. Ezért sem kell pocakunkat takargatnunk, hanem bátran mutassuk meg  a nagyvilágnak növekvő büszkeségünket. A pocak kihangsúlyozására a mell alatt húzott felsők vagy ruhák a legjobbak, gyönyörűen kiemelik az alakot.
Napjainkban egyre nagyobb divatnak örvendenek a pocak-masnik, melyeket felsőkre, ruhákra, a pocak fölé kötnek. Rendkívül feldobják ezzel az egyszerűbb ruhákat is, illetve nagyon cukin néznek ki. Sokszor a masni egy övvel van kombinálva, vagy csak szimplán egy szaténszalagból áll.

Nagyon stílusos és olcsó megoldás lehet ez, ha egy kicsit szeretnétek feldobni a ruháitokat. Akár otthon egy megmaradt szalagból is gyönyörű ruhakölteményt tudtok varázsolni. Számtalan variációt kitudtok találni egy egyszínű ruha hordására így, hiszen bármilyen színnel tudjátok párosítani.
Üzletasszonyos

Elegáns

Esti vacsorára

Városi szaladgálásra


Önfeledten barátnőkkel

Vásárláshoz

A végére még  mutatok pár divatos masnis övet, amit ha a pocakotok fölé helyeztek, biztos, hogy nem maradtok észrevétlenek ...:)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése