2014. január 15., szerda

AKCIÓ-vadász: Babatermékek 600 Ft alatt

Sziasztok!

Kicsit meghökkentő lehet a cím, hiszen manapság lassan 1 kg kenyeret sem lehet kapni 600 Ft-ért. Ezért összegyűjtöttem nektek 4+1 terméket, amiket 600 Ft alatt tudtok beszerezni. :)
Csapjatok le rájuk! :-)


390 Ft-www.babaszafari.hu
1.  Baby Care cumitartó doboz: lehet, hogy sokan feleslegesnek gondoljátok, de alapvetően egy praktikus termékről van szó. Mi nők, általában szeretjük a táskánkban rendszerezni a dolgokat, van külön nesszeszer a sminkcuccainknak, külön dobozka a gyógyszereknek, illetve külön tartó a női dolgoknak. Ha kisbabánk születik elengedhetetlen egy cumitartó doboz, így könnyen a táskánkba dobhatjuk és nem lesz koszos, illetve könnyebben meg is találjuk.




590 Ft


 2. Baby Care etetőháló: Két méretben: Ezt lehet, hogy sokan nem ismeritek,de hihetetlenül érdekes találmány. Olyan formára, mint egy cumi, szilikonból van, és így, amikor a hozzátáplálást megkezditek tudtok bele tenni gyümölcsöt, zöldséget, de akár husit is. Így a babátok is megízlelheti ezeket a csodás ízeket, és nem kell attól félnetek, hogy megfullad.




450 Ft-www.babakocsifutar.hu
3. Baby Care kanál szilikonos: Újszülött kortól tudjátok ezt a típusú kanalat használni, ami jó benne, hogy nem kemény műanyag, így biztos, hogy nem okozhat sérülést a babátoknak.Tökéletes valamilyen gyógyszer beadásához a kezdeti időszakban.








490 Ft-www.babaszafari.hu
4. BabyOno cumitartó lánc: Szintén praktikus nem esik le a cumi a földre, ha a baba esetleg kiköpné. Nagyon aranyos figurák vannak rajta, jó színes, így biztos, hogy a babátoknak is tetszeni fog. Több színben és figurával kapható.










450 Ft-www.babaszafari.hu
5. Baby Care színes manikűrszett: Erre biztos, hogy szükséges lesz,már az első időkben is, hogy a babátok nehogy megkarmolja magát. Nem mondom, hogy a körömreszelő létszükséglet benne, de a csipesz és az olló biztosan. Szép színekben kapható, nekem a türkizkék tetszik a legjobban.







Láttatok valahol Ti is ilyen rendkívül akciós termékeket?





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése