2014. január 11., szombat

Mi van ha kidurran a kereke?

Sziasztok!

A címből már biztos sejtitek, hogy mi lesz a mai téma. Sokszor hallom illetve látom a kismama fórumokon is, amint aggódó kismamák teszik fel a fentebb feltett kérdést. 

A babakocsikat is gyártják felfújható kerékkel a gyártók, nem véletlenül, ugyanis sokban megkönnyíthetik az anyukák és apukák dolgát. Általában az apukák rajonganak inkább ezekért a babakocsikért, előszeretettel próbálgatják.

Ha elfogadtok Tőlem egy jó tanácsot, akkor ne féljetek a felfújható kerekektől. Biztos mindannyian bicikliztetek már... én imádok. A babakocsi kerék is olyasmi, mint a biciklié, benne van a pakliban, hogy defektet kap, de nem jellemző, hogy úton útfélen defektet kaptok. A babakocsi tolását azonban nagyban megkönnyíti, ha a felfújható kerekeknek köszönhetően rugózik kicsit a babakocsi.

A következőekben a Babaszafari Bababolt egyik értékesítőjét faggattam ezzel kapcsolatosan, ha érdekel Titeket olvassatok tovább.



1. Igaz e hogy könnyen kidurranhatnak a felfújtható kerekek?

Ez egy tévhit. Valóban fenn áll az esélye, viszont megéri a minimális kockázatot, mert sokkal komfortosabb a felfújható kerék, mint a habosított műanyag kerék a babának és a szülőknek is.

2. Mennyire hasonlít a bicikligumihoz? 

Abszolút, a legtöbb esetben ugyanaz, tehát a javítása pofonegyszerű. Bármely kerékpárszervízbe eltudják vinni a vásárlók, vagy akár otthon is könnyedén javítható gumiragasztóval.

3. Mennyiben könnyíti meg a felfújható kerék a használatot?

Nagyban megkönnyíti a kismamák és kispapák életét, hatalmas a különbség a kettő között. Álom a patkázás vele, illetve sokkal jobb a rugózása. Sokkal jobban elnyeli a rezgéseket a rosszabb úton, ezáltal nem rázkódik a babakocsi, a gyermeketek se fog felébredni. Illetve télen, hóban a bordázott kerék sokkal könnyebben tolható.

4. Milyen útviszonyokra ajánlod a használatát?

Minden típusú útra ajánlom, akár jó és akár rosszabb útviszonyok között is használható. Kiváló túrázásra, erdei sétákhoz és bármilyen szabadidős tevékenységhez. A felfújható kerék biztos, hogy nem fog cserben hagyni Titeket.

5. A tapasztalataid alapján kb. mennyien választják ezt a fajta keréktípust?

Túlnyomó többségben a választás a felfújható kerékre esik. Illetve nagyon sokan jeleznek vissza azzal kapcsolatosan, hogy mennyire megvannak elégedve a kerék minősítésével.

Nektek milyen típusú babakocsitok van? Mik a tapasztalataitok?


1 megjegyzés:

  1. Már a felfujásnál is gondok vannak ezekkel, hát még ha majd ki is durran🙄

    VálaszTörlés