2013. november 21., csütörtök

Érdekességek tárháza-Szélcső

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy indítok egy rovatot Érdekességek tárháza címmel, melyben olyan babatermékeket mutatok be, melyek érdekesek, nem mindennapiak és érdemes róluk beszélnünk.
Windi szélcső-www.windi.hu

Múlt hétvégén a Papp László Sportarénában megrendezett Baba-Mama expon jártam, és ott találkoztam a következő termékkel, melyről bevallom őszintén még soha nem hallottam előtte: ez pedig a Windi szélcső. 


Tágra nyílt szemekkel néztem, hogy mi az a szélcső?

A www.windi.hu oldalon részletes ismertetés olvasható a termékről és használatáról:

"A Windi® szélcső segítségével gyorsan és természetes úton szabadíthatja meg gyermekét a túlzott gázképződés okozta haspuffadástól. Biztonságos és hatékony, rendeltetésszerű használatával semmilyen kellemetlenséget nem okoz gyermekének. Behelyezése kezdő szülők számára is végtelenül egyszerű, ellentétben a hagyományos szélcsővel."

Windi szélcső használata-www.windi.hu
Először megrökönyödve néztem és hallgattam a hölgy szavait, aki ismertette a terméket-hogy most komolyan ezt a babám popsijába kell feldugni??? A sokk tovább folytatódott,amikor azt ecsetelte a hölgy, hogy valamikor nem csak bélgáz, hanem széklet is távozik ilyenkor. Hát nem tartottam valami gusztusosnak. Aztán belegondoltam, hogy annak ellenére, hogy biztosan nem sorolom a kedvenceim kategóriába, a csöppségnek hasznos lehet.Biztos Ti is éreztétek már úgy magatokat, hogy belehaltok a fájdalomba, mert annyira kell...tudjátok mit. Én emlékszem tini koromban sírva ültem a wc-én és simogattam a hasam órákon át, hogy végre történjen már valami, persze éjfélkor trónoltam a mellékhelyiségben, félig leragadó könnyes szemekkel...szörnyű. Mivel a babáknál alapból is kényes pont a hasfájás, nem véletlenül gyártanak hasfájás elleni cumisüveget, teát, meggymagpárnát stb. Így arra jutottam, ha a babámnak segíteni fog ez a szélcső, akkor mindenképpen használni fogom, akármennyire sem fog a kedvenc hobbijaim közé tartozni a használata.
Egyébként svéd termékről van szó, amit előzetes tesztelések alapján készítettek el, rugalmas anyagból készült és BPA mentes. .
A használatáról bővebben olvashattok a fentebb már linkelt honlapon.
A honlapjukon találtam egy nagyon cuki és diszkrét videót, erről a termékről, nézzétek meg:


Nektek mi a véleményetek erről a termékről? Ti használnátok ilyet/ esetleg már használtok? Mik a tapasztalataitok?



2 megjegyzés:

  1. Nekem elég furcsa, hogy csak 1X használatos, és 10 db 3000 Ft belőle. Remélem hamarosan kitalálnak valami gazdaságosabb megoldást is.

    VálaszTörlés
  2. Igen, remélhetőleg fogják fejleszteni, mondjuk kitalálhatnának valamilyen sterilizálási módot rá, úgy gazdaságosabb lenne. :)

    VálaszTörlés