2013. november 27., szerda

Újra hódít Kisvakond!

Sziasztok!

Egyre több helyen bukkan fel gyerekkorunk nagy hőse a Kisvakond! de ki is Ő? Esetleg, ha valaki nem tudná, bár ilyen nem nagyon hiszem, hogy létezik a földön, az olvasson tovább.


A Kisvakond egy 1956-ban induló csehszlovák rajzfilm. A kitalálója Zdenek Miler, aki azt a feladatot kapta, hogy tervezzen egy oktató és nevelő célzatú filmet gyerekeknek. Miler sokáig gondolkozott az ötleten, mert mindenképpen egy szerethető karaktert szeretett volna létrehozni. Egy alkonyi séta alkalmával megbotlott egy vakondtúrásban, állítólag innét született meg az ötlete. A rajzfilm első változatában szerepelnek hangok, ám később csak a gesztusok és érzelmeket kifejező hangok általlehet következtetni a tartalomra.Ez azért lett így kitalálva, hogy nyelvtől függetlenül , a gesztusok segítségével mindenki könnyedén megértse.


Találtam egy nagyon szórakoztató részt, mely a szülésről szól. Belinkelem nézzétek meg,érdemes!


A babatermékek között is egyre több Kisvakondos jelenik meg: többféle ágyneműt készítenek ezzel a mintával, játékokat, kozmetikumokat próbálnak eladni ezzel a mintával. Sőt egyesek kifejezetten Kisvakondos témában rendezik be az egész babaszobát. És mi meg is vesszük, mert elég sokan szeretjük Kisvakondot, és nehéz nemet mondani rá.
Tudtátok, hogy kifejezetten Kisvakond webáruház is van? Innét hozok most nektek pár képet de ha kedvetek van Ti is nézelődjetek náluk.


Vakondos polc www.kisvakond.net

Vakondos óra www.kisvakond.net
www.kisvakond.net
Éjjelifény-www.kisvakond.net
www.kisvakond.net

 Amin a legjobbban ámultam és bámultam, hogy vannak kisvakondos kozmetikumok is, kifejezetten babáknak, csakis bababarát, bio anyagokból.Ezt a szappant még én is kipróbálnám :)
Szappan-www.kisvakond.net


Sampon-www.kisvakond.net


Könyv- Móra kiadó
Ti szeretitek Kisvakondot? Van valamilyen ilyen jellegű terméketek otthon?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése