2013. november 20., szerda

Babaszoba dekoráció- Gabeliz fadekoráció

Sziasztok!

Ismeritek a Gabeliz márkát? Mert ha nem, akkor Ti is ámulni és bámulni fogtok milyen ötletes termékeket gyártanak. Családi vállalkozásként indult anno, saját kézzel rajzolt figurák alapján készítik babaszoba kiegészítő termékeiket. Ötletes megoldásokkal és szerethető figurákkal könnyen mindenki szívébe lophatják magukat.
Milyen termékeket is gyártanak Ők? Széles a választék, alapanyaguk a fa, melyet bababarát eljárásokkal készítenek, biolakkal és biofestékekkel kezelnek.

Termékeik közül az egyik legnépszerűbbek közé tartoznak a különböző színekben pompázó fabetűk. Ezeket falra, vagy ajtóra lehet öntapadós megoldással rögzíteni és bármilyen szöveget kiírhatunk vele. Általában a születendő baba nevét szokták a leggyakrabban kirakni, de különböző jókívánságokat és üzeneteket is lehet rögzíteni velük a falra. Széles színskálájuk van, így biztosan megtaláljuk a szoba hangulatához, színéhez és saját stílusunkhoz megfelelőt. Kirakhatjuk egy színből is az adott nevet. de variálhatjuk a szín különböző árnyalataival, vagy teljesen vegyesen is. A betűket darabonként lehet megvásárolni, nagyon baráti áron, bár ha gazdaságosan akartok gondolkozni, akkor ne válasszatok túl hosszú nevet a babátoknak :)
Gabeliz betűk-www.babaszafari.hu, gabeliz.hu







Készítenek különböző bútorfogantyúkat, melyekkel nagyon jól feldobhatóak az egyszerűbb natúr színű bútorok. Rengeteg karakter közül lehet választani, használhatunk egy adott figurát az összes bútoron, de lehet vegyíteni is őket, ha színesebb és változatosabb összképet szeretnénk kapni.

Gabeliz bútorfogantyúk néhány

Zsóka, aki a figurákat rajzolja elmesélte, hogy egy adott figurával össze lehet hangolni az egész szoba berendezését. Ugyanis, ha például megtetszik nekünk a bárányos fogantyú, akkor ugyanezzel a figurával tudunk éjjeli lámpát, falilámpát, magasságmérőt, fali polcot és egyéb kiegészítőket csináltatni.
Gabeliz falipolcok www.babaszafari.hu

Gabeliz éjjeli lámpa www.babaszafari.hu

Gabeliz falilámpa www.babaszafari.hu
A fali polcok több méretben kaphatóak, így a szobánk méretének és elrendezésének megfelelően tudjuk kiválasztani a tökéletes darabot.Kisebb bútorokat is gyártanak, játéktároló faládákat, kisszékeket, ágyakat. Természetesen minden termékén a jól beazonosítható figurák láthatóak.
Baglyos ékszerek kavalkádja
Klups baglyos kiságy www.babaszafari.hu
A gyártó nagyon kreatív, a figurák tárházát folyamatosan bővítik, mindig találnak ki újabb-és újabb figurákat. Megpróbálják a legújabb trendeket és divatokat követni. A legújabb figurájuk, ami pár hete lett csak készen: egy kedves kis bagoly. Négy színben kapható jelenleg: pink, kék, zöld, és sárga. Ez az állat napjainkban szinte mindenhol megjelenik, nyakláncokon,bútorokon, különböző kiegészítőkön, ruhákon, ágyneműkön.
Gabeliz Bagoly



Remélem érdekes volt ez a téma számotokra, a következő posztban áttérek a bababútorokra :)
Nektek melyik figura tetszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése