2013. november 20., szerda

Babaszoba dekoráció- Zsákai falidekor

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben egy nagyon kreatív és egyedi faldekorációs elemet fogok bemutatni Nektek. Ez pedig a Halácsi Annamária által vezetett Zsákai falidekoráció. Személyesen találkoztam a hölggyel, így nagyon részletesen betekintést nyerhettem a termékek gyártásával és kivitelezésével kapcsolatosan.
Egyedi, kézzel készített térbeli figurák, melyeket magyar kezek alkotnak. Nincs kettő teljesen egyforma darab. Nagyon széles a választék, illetve Annamária mesélte, hogy készítenek egyedi megrendelésre is figurákat.
Polisztirolból készül, ami hasonló a hungarocellhez és kézzel vannak festve. Aprólékos megmunkálás látszik rajtuk, a figurák térbeli hatását fokozzák a jól elhelyezett árnyékolások is.Nagyon színesek és mutatósak, igazán feldobják az egyszerűbb szobákat is. Nagyon könnyű felrögzíteni őket, öntapadós matricával vannak ellátva, melyekkel tartósan fel lehet helyezni. Eltávolításukkor külön pozitívum, hogy a falat nem szedik le.
Különböző kiszerelésekben kaphatóak: vannak kisebb csomagok, de egészen nagyok is, amik akár 5 figurát is tartalmaznak. Nagyon jól kombinálhatóak, több különböző csomag megvásárlásával egy egységes hangulatú nagyobb szobát is hangulatosan fel lehet dekorálni.
Mutatok néhány kedvenc mintát a teljesség igénye nélkül:
1. Szafaris jellegűek: nagy kedvencem ez a szafari-vonat, mely többféle kiszerelésben is megvásárolható, külön lehet hozzá pótkocsikat kapni állatokkal, így olyan hosszúságúra tudjátok "építeni", amilyenre csak szeretnétek.
Zsákai-Állatos vagon -www.babaszafari.hu

és a pótkocsik közül egy :)
2. Csillagos ég: Nagyon jól tud mutatni akár egy halvány kék szobában a különböző csillagok és égitestek kavalkádja. Ilyen környezetben biztosan szépet fog álmodni babátok.
Zsákai Csillagos ég-www.babaszafari.hu
3. Csajos téma: pillangók és virágok pink és lila. Kell ennél több egy kislány szobába? A reggeli ébredéseknél úgy érezheti babátok, mintha egy tavaszi rétre lépett volna ki, ahol zümmögnek a méhek és a nyílnak a szebbnél-szebb virágok.
Zsákai Tulipán falidekoráció-www.babaszafari.hu
4.Állatok: Gyerekszobát állatok nélkül elképzelni elég nehéz lenne. Nem véletlenül jelenik meg szinte mindenféle babajátékon és tárgyon valamilyen szerethető állat képe. A legaranyosabb az amikor már nagyobb a babátok, és eljátszátok vele a következő szituációt:
-Mi az ott a falon?
-Kuta...kutaa..kutya..
-És mit mond a kutya?
-Vaúúúúúúvaúúúúú :)
Biztosan számotokra is ismerős, vagy majd ismerős lesz ez a kis jelenet, ha nem is kutyával,akkor cicával, oroszlánnal,, csacsival....:)
Zsákai falidekor-Farmállatai www.babaszafari.hu

Zsákai falidekor szafari

Zsákai falidekor-Nyuszi gombával -www.babaszafari.hu
Árukat tekintve abszolút megfizethetőek, és megérik az árukat mert valóban minőséget kapunk a pénzünkért.
Remélem Nektek is annyira tetszenek, mint Nekem.
Nektek melyik a kedvenc figurátok?

A következő bejegyzésben a babaszoba dekorálásánál maradunk még, szintén egy érdekes témát fogok bemutatni Nektek, remélem Velem tartotok. Ha bármi kérdésetek van,nyugodtan írjátok meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése