2013. november 21., csütörtök

AKCIÓ-vadász

Sziasztok!

Egy újabb heti rendszerességgel jelentkező sorozatot olvashattok most: az AKCIÓ-Vadászt.

 Általában a nők imádnak vásárolni, de ami még ennél is nagyobb örömet okoz Nekünk, ha "Jó üzletet" csináltunk, vagyis valamihez nagyon jó árban jutottunk hozzá. Ilyenkor sokkal nagyobb az örömünk, ezt általában a férfiak sajnos nem értik meg. de sebaj, a lényeg, hogy mi értjük. :)

Hétről-hétre olyan babatermékeket próbálok bemutatni Nektek, amikhez igazán jutányos áron tudtok hozzájutni (Árat és elérhetőséget is csatolok hozzá, hogy ha megtetszik nektek is valami, akkor tudjátok, hogy hol lehet megkaparintani.). Próbálok többé-kevésbé hasznos termékeket keresni, de kérlek ne kövezzetek meg ha pár extra cukiság is belekerül a listába.

Gabi fürdető

1. A Rossmann akciós újságában láttam, hogy november 29-ig minden Gabi márkájú kozmetikumra 25% kedvezményt adnak. Ha szeretitek ezt a márkát, akkor itt az idő, hogy jól bezsákmányoljatok belőle. Ha nem ismeritek, akkor 25% engedménnyel érdemes egyet venni próbaképpen.




2. A fürdetés elengedhetetlen kelléke a vízhőmérő, érdemes olyat választanotok,amivel  később kisbabátok játszani is tud majd. Egy nagyon aranyos figurára találtam, potom pénzért:
Babaszafari Bababolt 450 Ft www.babaszafari.hu
3. Szintén fillérekbe kerül a következő termék, ami egy hőérzékelős kanál, vagyis kettő, mert egy csomagban kettő van. Kétféle színben pompázik, és ha túl hideg vagy túl meleg étel,ital kerül rá, akkor a színes része teljesen elfehéredik. Természetesen BPA mentes.
www.babakocsifutar.hu 330 Ft

Bónuszbrigádon 2790 Ft !
4. A Bónuszbrigád oldalán már szinte minden megtalálható, és nagyon sok mindenre lehet szert tenni szinte féláron. A következő nem egy mindenképpen hasznos, de annál aranyosabb játék gyerekeknek (vagy felnőtteknek is, akár ha gyerekéveiteket éppen most élitek újra): egy világító plüss teknős, ami éjjelifényként is funkcionál.
Itt a link hozzá:
Baby Care mellszívó www.babaszafari.hu 3590 Ft



5. Kézi mellszívóra szinte mindenkinek szüksége van, aki szoptat. A piacon rengeteg típus található eléggé eltérő árakon. Találtam egy nagyon elfogadható árkategóriájút, szinte ingyen. Még annak is megéri megvenni, aki nem biztos benne, hogy szüksége lesz rá. A kialakítása nagyon hasonló az Avent-féle kézi mellszívóhoz.Két színben kapható: kék és pink.



6.A baba ágyára mindenképpen érdemes valami forgó-zenélő játékot feltenni, hogy lekösse a figyelmét, illetve fejlessze az érzékeit. A következőre találtam rá a Pandababa Webáruházban:
www.pandababa.hu 5990 Ft

7.Csoda klassz dologra bukkantam rá: Chill out rezgő-zenélő pihenőszék. Különlegessége, hogy nem csak 9 kg-ig lehet használni, mint az átlagos pihenőszékeket, hanem egészen 18 kg-ig. Színes, vidám állatfigurák vannak rajta, melyek zenélnek. Később ha nagyobb lesz babátok kisszékként is lehet használni.
Chill out www.babaszafari.hu 13990 Ft

Mára ennyi fért bele ebbe a kis összeállításba, de nyitott szemmel járok, ha valami szuper akciót látok, írok róla Nektek. Illetve Ti is írjátok meg ha láttok valami kihagyhatatlan akciót, hátha éppen valakinek pont arra a termékre van szüksége.















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése