2013. november 21., csütörtök

Kismama divat- Vicces feliratos felsők nem csak tiniknek

Sziasztok!

Ez egy újabb sorozat lesz, melyben hétről-hétre olyan divattal, öltözködéssel, kiegészítőkkel kapcsolatos dolgokat fogok bemutatni Nektek, amikről érdemes szót ejteni. :)

Napjainkban nagy divatnak örvendenek a különböző feliratos, figurás vicces polók és pulóverek. Nekem is van pár, hiszen egy egyszerű farmer-poló összeállítást rendkívül feltudnak dobni. A kismama divatban is nagy szezonját élik ezek a ruhadarabok, melyeket nem csak a 20-as korosztály viselhet.
A pocakunkat nem kell elrejteni hatalmas bő ruhákba, legyünk büszkék rá, hogy egy új életet hordunk a szívünk alatt. Nagyon kiemelik a pocakunkat ezek a típusú felsők, ami nem baj, hiszen mindig mindenhonnét azt hallom, hogy egy nő sokkal szebb ha terhes. Valóban jól áll a baba? :)
A felső hosszára azonban nagyon figyeljetek oda, ne legyen túl rövid, mert a hasvillantós felsőket inkább hagyjuk meg a kockahasú tiniknek.:) 
Érdemes arra is figyelni, hogy milyen felirat kerül a felsőnkre, hiszen abban biztosak lehetünk, hogy minden szem ránk fog szegeződni a helyi boltban vásárlás során, a nőgyógyászaton miközben ultrahangra várunk vagy a metro megállóban. Ezekre a felsőkre jó ránézni, én mindig is nagyon humorosnak tartottam az ilyen jellegű darabokat, hiszen attól hogy babát várunk, nem kell mindentől elzárkóznunk.
Ha elég kreatívok vagytok, Ti magatok is találhattok ki valami aranyos figurát, vagy találó mondatot, és bárhol rátudjátok nyomtatni a felsőtökre. Így biztosan teljesen egyedi lesz.

Akkor most jöjjön a képáradat:
Popsis

A jól bevált tappancsos

Mi legyen a neve?

:)


Kis tappancsos

Kérem várjon...a baba töltődik :)

Romantikus

Kis hercegnőknek

<3

A jövő leendő futball sztárjainak

Szezonális, hiszen mindjárt itt a Télapó, Karácsony
Ti vennétek fel ilyeneket?Melyik a kedvencetek? Vagy inkább a letisztultabb darabokat szeretitek?

1 megjegyzés:

  1. Én is gyártok vicces kismama pólókat, ha esetleg valakit érdekelne. http://merina.hu

    VálaszTörlés