2013. november 19., kedd

KEZDETEK KEZDETE

SZIASZTOK!


Azzal a céllal hoztam létre ezt a blogot, hogy segítséget nyújtsak azoknak a kezdő kismamáknak és kispapáknak, akik éppen kisbabát várnak. Illetve megpróbálom hasznos tippekkel ellátni az edzett és tapasztalt anyukákat is, hiszen mint tudjuk mindig lehet újat tanulni. :)
Magamról elöljáróban annyit, hogy ezen a területen dolgozom, így eléggé képben vagyok minden olyan termékkel és eljárással ami a babatermékekkel, babaápolással és egyéb ide kötődő dologgal kapcsolatos.
Igyekszem minden egyes területet érinteni majd az egyes bejegyzésekben, boltokat bemutatni, egyes termékeket összehasonlítani, márkákat bemutatni, hogy aki éppen most csöppent bele ebbe a “világba” az is könnyedén eltudjon igazodni az információk hatalmas halmazában. Mivel azt a világot éljük, hogy a babatermékek piaca hatalmas, rengeteg szaküzlet és webáruház nyújt termékeket számunkra és az internet fejlődésével egyre több kismama blog vagy fórum alakult. De vajon melyiknek hihetünk? Milyen termékek szükségesek valóban a baba megszületése során?Mit hol érdemes vásárolnunk? 
Ezekre a kérdésekre és még sok másra találjátok majd meg a választ a naponta frissülő bejegyzéseim során.
Arra gondoltam, hogy egy teljes áttekintést fogok készíteni azzal kapcsolatosan, hogy mire kell felkészülnünk, mit kell megvásárolnunk a csöppség 
108440
 előtt. Ezzel próbálok segíteni a teljesen kezdő kismamáknak, hiszen véleményem szerint mindenkinek jól jön egy kis tapasztalatcsere az elején. Hiszen a babavárással kapcsolatosan rengeteg könyv és oktató videó készült, illetve tanfolyamokat indítanak ezzel kapcsolatosan. Nem véletlenül…az ember nem úgy születik, hogy minden csínját-bínját tudja a gyereknevelésnek. 
A saját tapasztalataimat és véleményemet fogom megírni Nektek, ezzel lehet egyet érteni és természetesen ellentmondani is, hiszen “mindenki másképp csinálja”. Ha bármi kérdésetek vagy ötletetek van vagy szeretnétek, hogy egy konkrét témáról írjak nyugodtan jelezzetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése