2014. február 7., péntek

A lepel lehull: Mi van a Felicitas Várandós csomagban?

Sziasztok!

Sokan kérdezték már és sokan kérdezik, hogy vajon mit tartalmaz a címben említett csomagocska. Azt biztos, hogy mindenki tudja, hogy ezt a csomagot a védőnőtől által kapott kupon ellenében lehet beváltani a kijelölt boltokban. Nincs sok teendőd körülötte, csupán ki kell tölteni  a kupont: nevet, címet, email címet kérnek és pár adatot a babátok várható születési idejével kapcsolatosan.

De mit is tartalmaz a csomag? Természetesen a csomag tartalma időről időre változik, én a jelenlegi csomag tartalmát mutatom be nektek. Próbálták úgy összeállítani, hogy valóban hasznos dolgokat tartalmazzon:

-Levél a várandós anyukának


-Mecsek Tea filterek:  többféle fajta van benne. Nem tudom, hogy mennyire ismeritek a gyártót, de rengeteg gyógyhatású teát gyárt: tejszaporító, hasfájás elleni, görcsoldó és számtalan más terméke van.

-Baba magazin egy száma: ebben praktikus tanácsokat olvashattok, illetve termékismertetőket, bár én kicsit egyoldalúnak érzem a termékek felvonultatását, hiszen ha végiglapozzátok a katalógust rögtön szembetűnik, hogy melyik szaküzlet a fő támogatója a lapnak.

-Pampers kuponok

-Pampers nadrágpelenka-minta

-Mam katalógus

-Mam Start cumi 0-2 hónapos korig használható. Nagyon népszerű és jó minőségű termék, biztos szeretni fogja babátok.

-Sudocrem minta 10g-os kiszerelésben: ez az egyik legjobb minőségű popsikrém, Baba-Mama Aranydíjas egyébként.

Hát ennyi, ahhoz képest, hogy ingyenes elég sok hasznos terméket és információt tartalmaz. Így lehetőséget adnak egyes gyártók, hogy mielőtt megvásárolnátok a termékeiket teljes kiszerelésben, kitudjátok próbálni.

Ti mit tennétek még ebbe a csomagba, ha Ti állítanátok össze?

7 megjegyzés:

  1. Szia!

    Már több csomagot is láttam, és idáig a várandós babacsomag tartalma ez volt. Te is ezt a típust vetted át? Mert van még egy csomagjuk.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Én ma vettem át a csomagot és már csak a sudocream minta és 3 teafilter meg egy rejtvényújság! Semmi értelme nincs így ennek a csomagnak! Még egy baba magazin sincs már benne! :(

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok én is ma vettem át a csomagot és ugyan az volt benne mint neked Alexandra

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok én is ma vettem át a csomagot és ugyan az volt benne mint neked Alexandra

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok! Én ma vettem át a csomagot, volt benne Mecsek tea, Sudocream, babazokni, anyatej gyüjtő zacsi és rejtvényújság

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok! Én ma vettem át a csomagot, de nekem volt benne: egy 10g sudocrem, egy herba kids babamosoly popsikrém,2-db cumis üveg tároló, 1-db persil mosószer minta, 2-db dm-es mosószer (1-fehér,1-színes ruhához valót) mimtát, egy 5-db-os Mecsek baby teafiltert! :) plusz 3-db szórólap. :)

    VálaszTörlés