2014. február 6., csütörtök

AKCIÓ-vadász: "Nálunk az árak a földön járnak..."

Sziasztok!


A mai Akció-vadász bejegyzés egy kicsit rendhagyó lesz, ugyanis egy annak áruházon belül mutatok akciós termékeket. Ez a hely pedig nem más, mint az Auchan! Ugyanis február 7-től 13-ig "mindent a babának" napok lesznek, ami azt jelenti, hogy sokféle babaterméke tudtok extra akciós áron beszerezni. Először lehet, hogy óvakodva nézitek, hogy babaterméket az Auchanból? Az biztos gagyi lehet...azonban ez nem így van, mert többnyire olyan elismert márkák termékei vannak most leakciózva, ami szinte minden baba szakboltban megtalálható.

Tegnap találtam a postaládámban az akciós katalógust, de interneten is elérhető- De nézzük is, hogy mik az akciósak,én csak néhány szemet szúró dolgot emelek most ki, de lapozgassátok át, ha tehetitek:




 1.Emelhető magasságú utazóágy: az akciós katalógus nem írja, de ez a Lorelli Dreamer kétszintes, emelőbetétes utazóágy, amin pelenkázólap és játékhíd is van, mindössze 16990 Ft-ért ! Kihagyhatatlan!

2. Műanyag etetőszék: szintén Lorelli márkából, tárolóhálóval 9990 Ft-ért vihető!


3.Fa etetőszék, kisasztallá alakítható, így sokáig kihasználható darab,7990 Ft.

4.Kecskeméti bébiétel, sokféle ízben 219 Ft









5. Libero nedves törlőkendő 5 db 1299 Ft.


6.Johnson's törlőkendő 2 db 599 Ft


7.Lorelli Rio Travel System babakocsi, autóshordozóval, pelenkázótáskával és lábzsákkal újszülött kortól. 32990 Ft


Ha időtok engedi látogassatok el ide, mert megfizethető áron lehet praktikus és hasznos termékeket megvásárolni, illetve nem árt szétnézni a többi részlegen is, mert a Valentin-nap közeledtével a szíves dolgok is elszaporodnak ott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése