2014. február 6., csütörtök

Bőr és farmer-avagy az új 2014-es Chipolino kollekció

Sziasztok!

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy idén nagyon kitett magáért a Chipolino, ugyanis az új kollekciójában érdekes anyag összepárosítások és letisztult színek jellemzik. Csodálatosak.


Három fő irányzatot tudnék kiemelni a kollekción belül: a bőr, a farmer és fehér-pezsgőszín jelenlétét. Nem tudom mennyire követitek nyomon az aktuális trendeket, de ha igen, akkor bizonyára Ti is észrevettétek a hasonlóságot a kifutók világával. Ugyanis a tavalyi ősz és az idei tél slágere a bőr, minden mennyiségben, kabátokon, szoknyákon, ingbetétekként, minden elképzelhető formában. A farmert nem kell magyaráznom, hiszen szerintem minden ember ruhatárában lapul legalább 1 farmer anyagú ruhadarab. Nagyon divatosak  napjainkban a farmeringek ezeknek is több variációja elérhető. A letisztult bézses-pezsgőszínű ruhadarab pedig mindig jól jön, ha valaki kicsit elegánsabban szeretne kinézni. De ami igazán ütős összhatást kelt, az a vad hatású fekete bőr és a finom bézses textúrájú selyem vagy csipke találkozása.

De ne kalandozzunk el a kifutókra, a lényeg, hogy a Chipolino is erősen tartja a lépést a divattal, és álomszép babakocsikat, pelenkázótáskákat, autósüléseket és egyéb babatermékeket tervezett a 2014-es kollekciójába.


Sok régebbi termékük kapott új köntöst, új dizájnt, és jelentek meg új darabok is, melyek tovább színesítik a cég termékpalettáját. Nem fogok most részletes elemezgetésbe menni a termékeket illetően, egy-egy érdekes darabot emelnék ki.

1. Bőr
Felice


 Régi nagy kedvenc új köntösben, ez pedig az egyik legismertebb és legnépszerűbb autósülése a gyártónak: a Felice. Az egész ülés kapott egy műbőr borítást, de a gyártók gondoltak a nyári melegekre is, azokat a helyeket, ahol a gyermek teste közvetlenül érintkezik az üléssel más anyaggal vonták be, hogy ne izzadjon bele a babátok. Érdekes kontrasztot teremt a fekete műbor és a fehér szűkítőbetét találkozása. Több színben is kapható.


 2. Bőr és egy kis pezsgő pezsgés

Pooky Travel

A képen sajnos nem látszik jól, de a pezsgő színű anyagnak külön van egy bordázott indás mintája, ami fokozza az összhatást. A karfa és a lábtartórész bőr, ami annyira elüt az egész kocsi világos színétől, hogy biztos, hogy odavonzza a tekintetet: ez lett a régi Pooky-ból, egy elegáns és nőies babakocsi.(arról nem is beszélve, hogy ehhez az új változathoz, a gyártó már mózest is készített, Pooky Travel néven találjátok meg)










3. Farmer
Sofia



 A farmer biztos, hogy mindenkihez passzol, pinkkel párosítva kislányos, valamilyen sötétebb színnel pedig akár kisfiús is lehet. A kollekción belül több terméken is megjelenik ez az anyag, így akár egy saját kis mini kollekciót is összeállíthatunk otthonra belőle.

Az eső képen az egyik új sportbabakocsija a gyártónak, a Sofia, mely rózsaszín és bézs színben is nagyon divatos.


A második képen szintén egy új modell, a Tiffany, újszülött multifunkciós babakocsi. Kicsit hasonlít a gyártó egyik régebbi modelljéhez, a Triához, azonban ennek sokkal nagyobbak a kerekei, így rosszabb utakon is lavírozhattok vele. Ez a farmer-bézs összeállítás az egyik kedvencem.

Tiffany














Farmer pelenkázótáska? miért ne! A Chipolino babakocsikhoz biztos, hogy passzolni fog, de nyugodtan lehet párosítani más modellekhez is.




Végül szintén egy új dolog, a Casablanca multifunkciós utazóágy, a képen bézs-farmer összeállításban pompázik. Elegáns és sportos is!



Casablanca
























Végül következzen néhány kép az új, 2014-es termékekről egy kiállítás keretein belül:



Nektek hogy tetszik? Vennétek farmer hatású babakocsit?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése