2014. február 22., szombat

AKCIÓ-vadász: Melyik a legolcsóbb eldobható melltartóbetét?

Sziasztok!

A mai AKCIÓ-vadász bejegyzés fókuszában az eldobható melltartóbetétek állnak. Csöpp a tengerben csupán ez a tétel a hosszasan kígyózó kelengyelistán, viszont ha egy kicsit matekoztok, akkor ezzel is spórolhattok  magyar Forintokat.

Sokféle ilyen melltartóbetét van a piacon, minőségük többnyire hasonló, egy-két ormótlanul használhatatlan darabbal találkoztam csak pályafutásom alatt. Különbözik azonban bennük, hogy eltérő kiszerelésben kaphatóak a boltokban. Általában a nagyobb kiszerelések ára, sokkal gazdaságosabb, s valljuk, be ez az a termék, ami amíg szoptatjátok a babátokat biztos, hogy kelleni fog, hiszen addig a tejetek is szivárogni fog sajnos :( És inkább használjátok a melltartóbetétet, mint hogy mindenetek átázzon.

Körülnéztem a kínálatban, csemegézzetek:

1. Mam melltartóbetét: 30 db kiszerelésben kapható, az ára 1390 Ft körül mozog, egy darab kb. 46 Ft-ra jönne ki.






2. Tommee Tippee melltartóbetét: Itt egy dobozban már több van, összesen 50 db, az ára is kecsegtető 1990 Ft, tehát egy darab kb. 39 Ft-ra jönne ki. Valljuk be idáig, ez a leggazdaságosabb kiszerelés, hiszen ha lenne belőle 30 db-os kiszerelés, mint a Mam-osból, akkor az csak kb. 1170 Ft lenne.







3. BabyOno : 60 darabos csomagban kapható: a dobozon úgy szerepel, hogy 50+10 ajándék! Az ára 3190 Ft körüli, tehát egy darab 53 Ft-ra rajzolódik ki.









4. Lansinoh melltartóbetét 24 darabos: Ebből a márkából több féle kiszerelés is létezik, ha 24 darabosat választotok, akkor a darabár 70 Ft-ra jön ki, ha viszont 60 darabosat vesztek, akkor sokkal jobban megéri, mert akkor csak 44 Ft egy darab melltartóbetétnek az ára.






5. Chicco melltartóbetét: Ez is többféle kiszerelésben kapható, én most  a 30 darabosat vizsgálom meg, 1850 Ft egy doboz belőle, és 1 darab pedig 61 Ft.









Természetesen ezer féle ilyen betét van még a piacon, én most csak ezeket vizsgáltam meg. Konklúzióként levonhatjuk, hogy a fentebbi számítások alapján a legolcsóbb melltartóbetét A Tommee Tippee 50 darabos kiszerelése 1990 Ft-ért, a legdrágábbnak pedig  a 30 darabos Chicco melltartóbetét, de azért azt tegyük hozzá, hogy nem véletlenül, hiszen olasz minőség, rendkívüli nedszívóképességgel.

Remélem hasznos volt Nektek ez a bejegyzés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése