2014. február 1., szombat

"Olcsó" húsnak híg a leve- vagy mégsem!

Sziasztok!


Sokszor hallom azt, hogy ami viszonylag olcsóbb, az nem is jó minőség. Ezt most meg kell, hogy cáfoljam ezzel a bejegyzéssel. Ugyanis, található az interneten egy olyan lista, amiben az oldal szerkesztője összeszedte az első 250 legjobb babakocsit.

Ezek közül kiemelnék 2 modellt, mely tapasztalataim alapján ár-érték arányban verhetetlen jelenleg Magyarországon és ami abszolút megfizethető áron érhető el, és nem mellesleg az előbb említett listán nagyon jó helyen végzett, rengeteg 300 ezres babakocsit utasított maga mögé: ez pedig a Baby Design Lupo és a Baby Design Lupo Comfort multifunkciós babakocsik.

A Lupo Comfort a 13.!!! helyen végzett, olyan babakocsikat megelőzve mint a mindenki által az egekig magasztalt ABC Design Cobra, Britax B-mobil vagy a Quinny Moodd, amely teljes szettben  300 ezer Ft felett van. A Baby Design Lupo pedig a 16. helyen végzett, ami szintén eléggé előkelő pozíció.

Baby Design Lupo Comfort
A Lupo és a Lupo Comfort is 4 darab felfújható kerékkel rendelkezik, ezáltal nagyon jó rugózása van a babakocsinak, így ha jártok kirándulni, sétálni vagy alapvetően rosszak az útviszonyok felétek, akkor kiváló választás ez a babakocsi!

Nem akarok részletes babakocsi-elemzésbe menni, de annyit még ki kell, hogy emeljek, hogy elég strapabíró járműről van szó, ami akár több gyermeket is kiszolgál. Külön előnye, hogy a mózese és a sportrésze is nagyobb, mint az átlag babakocsiknak, így biztos, hogy végig kitudjátok használni, nem lesz azzal probléma, hogy kinőtte a picur. :)

Multifunkciós babakocsi mindkettő, ami azt jelenti, hogy mózeskosár, sportrész és autós hordozó is tartozik hozzá, ezen kívül esővédők, lábzsákok, pelenkázótáska és még pumpa is jár hozzá. Nem kell külön drága pénzért megvásárolni a kiegészítőket.

Baby Design Lupo
Jogos lehet a kérdés, mi a különbség akkor mégis a Lupo és a Lupo Comfort között? Alapvetően négy fő dolog: a Lupo Comfort sportrészébe van egy szűkítőbetét, így komfortosabb és kisebb kórban is kiválóan használható. A másik az, hogy a Lupo Comfort sportrészének a kupoláját lehet bővíteni, így jobban véd a nap és az eső ellen. Illetve a Comfortnak a hátsó kerekei valamivel nagyobbak.

De a fő jellemzők ugyanazok a két babakocsinál. Ha pontos adatokra vagytok kíváncsiak, akkor látogassatok el a www.babaszafari.hu oldalra, ott minden apróság fel van tüntetve.

Illetve belinkelem a listát is, ahol megnézhetitek a dobogós helyezetteket is.

http://best-strollers.eu/best-stroller-selector.php?rodzaj_wozka=wielofunkcyjne&cena=&liczba_kol=&waga=&funkcje=&gclid=CM60v-ea6bgCFUgV3godzQoApg

Az egyik leglényegesebb dolog: az ára...Nem a legolcsóbb, de nem sok babakocsi van jelenleg a piacon ilyen áron, ami ennyi mindent tud. Egy picivel 100 ezer Ft felett van a teljes kombó ára.

Ismeritek ezt a babakocsit? Mik a tapasztalatotok? Nektek melyik modell az abszolút első?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése