2014. február 25., kedd

Hasznos tároló a babaszobába

Sziasztok!

Tegyük fel, hogy már minden egyes bútordarabot beszereztetek a baba szobájába. Megtaláltátok a tökéletes pelenkázó komódot is. Viszont egy újszülöttnek rengeteg holmija van az elején,szinte a ruhák mind megtelítik a komód fiókjait, vagy a polcos részeket, illetve a pelenkák, kifogók, előkék szintén sok helyet foglalnak. 
Egy olyan tárolót fogok Nektek bemutatni, ami nem kifejezetten babatermék, számtalan dolgot lehet bele pakolni, én a kozmetikai termékeim egy részét tartom benne, viszont a pici szobájába is rendkívül praktikus lehet.Ez pedig a műanyag vagy fa fiókos kis tároló, amit a komód tetejére is tudtok akár tenni, vagy a pelenkázófeltét mellé, attól függően, hogy milyen széles a komódotok. De ha nagyobbat választotok, akkor a földre a komód mellé is eltudjátok helyezni.

Többféle méretben és színben lehet kapni ezeket. Véleményem szerint ez talán az egyik legpraktikusabb módja a baba kozmetikumainak, illetve ápolási termékeinek a tárolására.  Hiszen a több fiókja révén logikusan lehet rendszerezni a dolgokat, illetve fel is tudjátok címkézni a fiókokat, hogy melyikben mi található. Érdemes mélyebb fiókos megoldást választani, hogy a nagyobb dolgok is tökéletesen beleférjenek. Akár több darabot is egymás mellé tehettek, ha nagyon sok dolgot szeretnétek elpakolni bennük. 

Ha a műanyag nem illik a szobátokba, akkor választhattok fából készültet is, és ami a legjobb szalvéta-technikás megoldással ki is tudjátok dekorálni, hogy még dizájnosabb legyen.

Elég sok helyen kaphatóak ezek a termékek, én idáig az Ikeában találkoztam fából készült változattal, a műanyagos típust pedig Jysk-ben, Kikk-ben, Tescoban, Bauhausbanés még sorolhatnám.

Néhány típust mutatok, de rengeteg féle van:



 Az első fiókban lehetne tárolni a pelenkázáshoz kapcsolódó termékeket: popsikrém, nedves törlőkendő, hintőpor, akár a pelus is, ha nagyobb tárolót választotok. A másodikba a babaápolási termékeket: fésűk, olló, körömcsipesz, lázmérő, vatta, köldökápolási szett stb. A harmadikban pedig a kozemtikumokat: babaolaj, fürdető, sampon koszmó ellen stb. De nyilván úgy rendezitek be, ahogy Nektek praktikus.








Akár kis címkékkel rá is írhatjátok a fiókokra, hogy melyikben milyen kategória termékei vannak.

Ez a megoldás is praktikus lehet, mer nyitott, viszont így könnyebben porosodhatnak a dolgok. Inkább játéktárolásra alkalmasabb szerintem.



Nektek van ilyesmi tárolótok? Vagy elfértek a pelenkázókomódba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése