2014. február 16., vasárnap

Ajándékajánló kismamáknak, kisbabáknak- Bebejou

Sziasztok!

A mai bejegyzésben ajándékötletet próbálok adni Nektek. Mindenki olyan ajándékot szeretne venni az újdonsült kismamának és kisbabának, ami nem egy 1001. darab cuki játék, hanem valóban praktikus és hasznos dolog.



A Bebejou kínálatában sok dizájnos és szép babaápolási termék található meg kedvező áron. Minőségi holland termékek ezek, és emelett nagyon aranyos figurákkal párosítják mindezt. A szortimentben fésűk, vízhőmérők, manikűr szettek, kádak és egyéb hasznos babaholmi található meg. Most egy termékét szeretném kiemelni, ami szép és esztétikus csomagolása miatt kedves ajándék lehet a kis jövevénynek, ez pedig nem más, mint a Bebejou ajándékszett.



A csomag három termékből tevődik össze, amik színben és figurában alkotnak egy szettet. Található benne egy fésű készlet, ez 2 db fésűből áll, az egyik egy hagyományos műanyag fésű, a másik pedig természetes szőrből készült kefe, ami biztos, hogy nem sérti meg a fejét a babának.



Van benne egy vízhőmérő, amivel könnyedén ellenőrizhetitek a víz hőmérsékletét, a megfelelő melegség a 37 fok, ez az ideális.


Az utolsó termék egy manikűr szett, elegáns műanyag, zárható tokban, nagyon jól néz ki. A tartalma egy lekerekített végű, nikkelmentes olló, egy körömcsipesz a legkisebbeknek, és egy reszelő. Így ki lehet próbálni mind a két alternatívát, mindenki eltudja dönteni, hogy számára melyik a praktikusabb mód a körömvágásra. 



És hát a dizájn....mesés pasztell színekben kaphatóak, mindegyik színen másféle figurával: van rózsaszín elefántos, zöld zebrás, kék egérkés, vanília elefántos és még folytathatnám. Micimackó rajongóknak kötelező! a fehér tigrises, vagy a gyöngyházfényű Micimackós.
 

 A 2014-es kollekció két új darabja pedig a narancssárga és kék pingvines.

Őszintén, én nem tudnám, hogy melyiket választanám, Nektek melyik tetszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése