2014. február 17., hétfő

Lorelli 2014-es kollekció előzetes

Sziasztok!

A Chipolino új kollekciója után, most elérkezett a pillanat, hogy a Lorelli cég újdonságait is szemügyre vegyük. Néhány termék már elérhető az interneten, azonban még nem mindegyik. De nézzük is a 2014-es újításokat!

A cég nagyon kitett magárt, mert a 2014-es minták, figurák és színek sokkal aranyosabbak, mint az előző év darabjai. Legalábbis a számomra... A fő jellemzők nem változtak, most is nagyon vidám hangulatú és nagyon babás termékek készültek. A gyártó egyik alapelve, hogy minél színesebb, annál jobb. :) Élénk, figyelemfelkeltő színek vannak párosítva pasztell árnyalatokkal, úgy hogy biztos, hogy minden kisgyermeknek és anyukának elnyerje a tetszését.Látszik az olasz design a termékeken, hiszen az olasz divatban is az élénk, hangsúlyos színek dominálnak.

Az etetőszékek közül már több típus is megérkezett Magyarországra, ezért ezekben már gyönyörködhettek, én is mutatok pár képet.


Lorelli Yam-yam
 Ha már úgyis most volt Valentin-nap, akkor kezdjük ezzel a szívecskés csodával. A Lorelli Yam-Yam etetőszék egyik új, 2014-es színe ez. A fehér-pink színkombinációt nagyon eltalálta a gyártó, lehet, hogy ha az egész pink lenne, már a túlzás határait feszegetné. De így minden kis hercegnő kedvenc darabja lehet.
Lorelli Yam-yam








 Szintén a Yam-Yam, de most egy kispasis változata ez a darab. Macis-kapitányos formáció egy kis fehér színnel párosítva. Színes is, de letisztult is egyben. Kell ennél több az etetéshez? :)













Lorelli Bravo


A kedvencem: Lorleli Bravo egy kis türkizzel vegyítve. A pingvin-pár a legaranyosabb ezen. Nézzétek a lánypingvin masniját, nagyon édes! Gondolkoztam, hogy akkor most ez lányos vagy fiús? Arra jutottam, hogy mindkettő.












Lorelli Bravo
 Szintén a Bravo egyik új színe ez a lila nyuszis. Dupla tálcás megoldása miatt nem kell aggódnotok, hogy mi lesz ha kiborul az egész leves. Könnyen levehető a felső tálca, és máris szaladhattok a mosogatóhoz. Hogy tetszik Nektek? Szeretitek a színesebb darabokat? Vagy inkább a pasztelesebb árnyalatok felé húz a szívetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése