2014. június 1., vasárnap

Dizájner gyermek játékok és etetési kiegészítők- Már Magyarországon is elérhető a SKIP HOP

Sziasztok

Ismeritek a SKIP HOP termékeket? Egyenlőre még nagyon kevés boltban érhetőek el a termékeik, de hozzánk, a Babaszafariba már megérkeztek. :)

Az amerikai gyártó termékei egytől egyig egyedi dizájnnal és magas minőséggel párosulnak. Sok hasznos és Magyarországon hiánypótló termék található a palettájukba. Sőt, ha valaki beleszeret egy adott mintába, vagy figurába, akkor akár egy teljes kollekciót is megvásárolhat.

Joggal  merülhet fel a kérdés, hogy minek kell egy újabb játék és etetési kiegészítő termék márka? Igaz, hogy a piac tele van többnél több bovli, kínai termékekkel, de én úgy gondolom, hogy előbb utóbb mindenkiben megfogalmazódik az igény, a minőségibb, egyedibb termékekre. A Skip Hop ezt nyújtja anyukának és apukának is. Kínában természetesen megpróbálták már hamisítani a termékeket, de a gyártó több, elsőre fel nem fedezhető jellel látta el termékeit, így mindenki könnyen beazonosíthatja, hogy a termék eredeti e, vagy sem.

A magas minőségű termékek csomagolása is nagyon igényes, és dekoratív, ajándéknak nagyon kíválóak termékei.

Nagyon sok darab az utazás témakörébe sorolható be:

Hátitáskák: A legaranyosabb figurák, amiket valaha láttam: bagoly, majom, méhecske, kutyus, béka stb. Bárki megtalálhatja a saját kedvenc állatfiguráját.
Bőröndök: Kifejezetten gyerekeknek készül, hiszen ne feledkezzünk meg arról, hogy a gyerekek imádják utánozni a felnőtteket. Nekik miért ne lehetne egy saját bőrönd?


Etetési kiegészítők: kanalak, előkék,poharak és tányérok. Higyjétek el, hogy egy mókás tálban még a tökfőzelék is elfogy.


Játéktárolók
Végtelen a termékkínálat, mert pelenkázótáskák, plüss játékok, játszószőnyegek, csörgők, falmatricák, uzsonnás táskák és még rengeteg minden van. Ha igazán érdekel titeket látogassatok el hozzánk az üzletbe, ámulni fogtok, mert maga az állvány is gyönyörű. Négyoldalas, körbejárható hiper szuper csoda.

Nem akarok zsákbamacskát árulni, a minőséget meg kell fizetni. Tehát ezek a termékek nem a párszázas kategóriába tartoznak, de hosszú távon abszolút visszahozzák az árukat.Ajándéknak szülinapokra, névnapokra vagy bármilyen jeles alkalomra kiváló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése