2014. június 11., szerda

Száguldozó versenyzőknek kötelező

Sziasztok!

Ismét egy újdonságról szeretnék írni Nektek, ami így nyáron, a jóidő beköszöntével nagyon is aktuális. Ha most lesz a gyerkőc szülinapja vagy névnapja tökéletes ajándék lehet, biztos, hogy nem fogja azt mondani, hogy nem tetszik neki.:)


Ez pedig a Baby Design legújabb járgánya a B-Happy futóbicikli, mely amellett, hogy szórakoztatja a csöppséget, fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét és a koordinációs készségeit. Soha nem vegyetek egyből rendes kerékpárt szemetek fényének, mert amíg nem sajátította el a fentebbi készségeket nem fog neki sikerülni a 2 kerekes megoldás sem. A futó biciklinél az a jó, hogy ha nem biztos még magában a gyermek, akkor a két lábál stabilan megtudja magát tartani, és rettentő nagy sikerélményt is okoz nekik.

A B-Happy bicaj különlegessége, hogy fából készült, így nagyon szilárd és masszív a vázszerkezete.Amiben igazán különleges, hogy végre nem gagyi műanyag kerekei vannak, mint a legtöbb ilyen jellegű darabnak, amit már  több mérföldről is hallani, mert annyira zörög, hanem felfújható kerekei vannak, mint a rendes kerékpárnak. Ez azért is szuper, mert rosszabb utakon is remekül lehet vele közlekedni.

Baby Design B-Happy futóbicikli
Az ülésmagasságot természetesen lehet állítani, annak megfelelően, hogy gyermeketek milyen magas, így nem lesz azzal gond, hogy esetleg nem ér le a lába. A markolatán csúszásgátló van, így nem lesz az, hogy a 40 fokos hőségben csúszkál a keze a gyermeknek. Ez sok balesettől is megóvja őket. Maga a járgány nagyon fordulékony, könnyen lehet irányítani, nem okoz gondot a fordulás kisebb helyeken sem.

Végül essen néhány szó a designról. Végre nem az van, hogy készül 2 változat: egy kék a kisfiúnak és egy pink a lánynak. Összesen 5 fajta változat közül lehet választani, nem csak színekben van választék, hanem minták, sőt mondhatni stílusok közül csipegethetünk.

Van egy terepmintás, a kezdő kis katonáknak, hogy legyen mivel bevonulni a seregbe :) Ha valaki rendőri karrierre szánja a csöppséget, vagy esetleg a családban van rendőr, akkor kötelező a Police felíratos bringát választani. Kislányoknak, vagy hippiknek a zöld alapon színes virágosat választanám. Egyébként megsúgom, hogy újra divat a hippis stílus minden egyes kiegészítőjével együtt. :) Természetesen hercegnőjelölteknek van Princess felíratos, extra pink darab. Az utolsó szín pedig piros, tőzoltós logóval. Alapvetően mindegyik nagyon egyedi, dizájnos és minőségi darab. Megfogtok lepődni, hogy mennyibe kerül.....

A Babaszafariban ebben a hónapban, bevezető áron éritek el 13990 Ft-ért. :) Hihetetlen.
Nektek melyik tetszik? Melyiket választanátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése