2014. június 27., péntek

Haul-Zsákmányos videók a babavilágból

Sziasztok!

Nem tudom mennyire szoktatok Youtube-n nézelődni, de egy ideje már külföldi hatásra terjednek azok a videók, amikben főként lányok megmutatják, hogy miket vásároltak az elmúlt időben. Főként ruhákat és kozmetikai termékeket mutogatnak ezekben a videókban. Sokan megbotránkoznak ezen, hogy a videó szereplő csak felakarnak vágni, hogy mennyi pénzük van. Lehet, hogy sokan ezért csinálják, de vannak olyanok is,a kik ötleteket, tanácsokat és hasznos tippeket is mellékelnek a videókban. Egy kozmetikai terméknél például elmondják, saját tapasztalataikat és benyomásaikat, illetve azt is, hogy esetleg hol lehet akciósan beszerezni.

Néhány hete rábukkantam az interneten ilyen stílusú videókra, de ezekben kismamák, anyukák szerepelnek, akik megmutatják, hogy hétről hétre mennyit nőtt a pocakjuk. Mit vettek a babának, hogyan rendezték be a szobát stb. A legtöbb ilyen videó természetesen külföldi bloggerináktól származik, tehát többnyire angolul van. De megjelent néhány magyar nyelvű is. Eddig 2 anyukát találtam, akik rendszeresen készítenek ilyen videókat. Ha szemfülesek vagytok és nagyon jól ismeritek a Babaszafari termékeket, akkor az egyikben Jennynél felfedezehtitek a Lorelli egyik rózsaszín ágyneműjét is. :)

Ebben a videóban az egyikőjükkel szeretnélek megismertetni Benneteket, ő pedig Jennie, aki a jennieland01 Youtube csatornát vezeti.

Ő egy ameriaki lány, aki Magyarországra költözött, mert itt találta meg a szerelmet. Akcentusa van, de szerintem nagyon aranyos, ahogy töri a magyart. Már a terhessége kezdete óta vlogol, kezdetben a pocakját mutatja be, hogy hétről hétre mennyit nő, beszámol hogyan harcol a striák ellen, miket vásárolt a csöppségének...és még sorolhatnám. Videói összetettek, sminktippekkel és finom receptekkel is kedveskedik a nézőinek. Miután megszületett a kislánya, folyamatosan készít videókat róla is, amelyben megmutatja hogyan fejlődik a csöppség és miket eszik.

 Ebben a videóban bemutatja, hogy miket visz a kórházba:

https://www.youtube.com/watch?v=S0XGnnqsvnQ




 Ebben pedig, hogy miket vett a születendő babának:

https://www.youtube.com/watch?v=LidUp4Y_uI0


 Természetesen rengeteg videót töltött még fel a Youtube-ra, ha érdekel titeket nyugodtan keressetek rá.
Szerintem ha valaki nem nagyzolás céljából mutogatja, hogy miket vett a születendő babájának, akkor igenis hasznosak lehetnek ezek a videók kezdő kismamáknak, anyukáknak is.
Timit gondoltok erről? Néztek ilyen jellegű videókat? Esetleg van kedvencetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése