2014. június 26., csütörtök

Védekezés a szúnyogok ellen...ZzZzZzZ

Sziasztok!

Ismerős az a szituáció, amikor egész éjjel nem tudtok aludni mert egyetlen egy szúnyog megkeseríti az éjjeleteket? Nem is beszélve arról, hogy mennyire viszket a csípése, és kibírhatatlan, hogy ne vakard meg? 
A kisebbeknek még rosszabb, ha esetleg berepül egy szúnyog a szobába, mert nem tudnak ellenünk védekezni, illetve a babák érzékenyebb bőrén sokkal kellemetlenebb érzés egy viszkető csípés.

Nyaralásokat és kirándulásokat is nagyban megkeseríthetik a kis élősködők.Ha például terveztek egy kis erdei sétát a közeljövőben, vagy tópart közelébe mentek nyaralni, akkor mindenképpen készüljetek fel, néhány elengedhetetlen holmival.

Először kezdjük a megelőzéssel...





Mindenképpen vigyetek magatokkal szúnyoghálót! Ha babakocsival mentek, akkor szerezzetek be egy rá illő szúnyoghálót, így ha este elmentek sétálni a picivel, nem fogják megenni a rovarok. A Lorellinek van egy univerzális hálója, amit szinte minden babakocsira rátudtok tenni, nagyon praktikus, potom pénzért beszerezhető (mindössze 1490 Ft)! 

Ha szabadban szeretnétek használni az utazóágyat, akkor ugyanazt tudom tanácsolni, mint az előbb. Szerezzetek be egy szúnyoghálót rá, ez sem egy nagy költség, viszont megkíméli gyermeketeket és Titeket is a szenvedéstől.

Megelőzésképpen univerzálisan használható a család minden tagja számára a Protektor Freetime nevű készülék. Nagyon pici, könnyen fel lehet csíptetni bokára, csuklóra, babakocsira,, utazóágyra...tehát bárhova. A készülék 8 órán át távol tartja a vérszívókat,. mert olyan frekvencián bocsájt ki ultrahangokat, amely elriasztja a nőstény szúnyogokat. Előnye, hogy abszolút környezetbarát, mert semmilyen anyagot nem bocsájt ki. Zseniális! Tényleg csak ajánlani tudom!

Ha már meg van a baj...

A Chicco saját termékcsoportot fejlesztett ki a szúnyogcsípések kezelésére. Abszolút bababarát anyagokból készültek, semmilyen káros vegyi anyagot nem tartalmaznak, így bátran használjátok a bébitek bőrén. Négyféle kiszerelésben, hasonló illattal találhatóak meg a termékek az üzletek polcain:

1.Zanza Törlőkendő csípésre

15db-os kiszerelésben kapható ez a csomag.Megelőzésre is tökéletesen használható, de csípés után is kiváló. Összetevői között indiai orgona szerepel, amelyről köztudott, hogy évezredek óta kiváló rovarriasztó hatással rendelkezik. Attól sem kell félni, hogy a baba bőrét szárítja, mert hatóanyagainak köszönhetően nagyon puha tapintásúvá varázsolja a csöppség bőrét.


2. Zanza ceruza

Nem csak szúnyogcsípésre alkalmazható, hanem tökéletesen kifejti a hatását csalán vagy medúza csípésnél is. Természetesen hatóanyagai között szerepel egy régóta ismert kínai növény kivonata, mely közismerten bőrnyugtató hatású.

3. Zanza golyós kiszerelésű szer csípésekre

Szintén természetes összetevőket tartalmaz: indiai orgona, citromfű és menta. A csípéseket 2 óránként érdemes bekenegetni vele. A mentának köszönhetően hűsíti a viszkető bőrfelületet. Praktikus és gazdaságos a kiszerelése a golyós megoldásnak köszönhetően, így egy csepp sem veszik kárba belőle.

4.Zanza krém szúnyogcsípésekre

Ez tulajdonképpen ugyanaz, mint a fentebbi termék, csak krém formájában. Mivel ez is abszolút bababarát anyagokat tartalmaz, ezért ezt is, mint az összes többi Zanza terméket egészen újszülött kortól használható.






Remélem hasznos volt Nektek ez a bejegyzés, és mindenképpen védekezzetek a rovarok ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése