2014. május 29., csütörtök

Támadnak az Állatkerti állatok!

Sziasztok!

Csőrös itató- 990 FT
Nagyon édes dolgokat fogok most mutatni Nektek, ugyanis a Lorelli cég etetési területen új kollekciót dobott piacra. Volt már hercegnős, állatos, autóversenyzős és még sorolhatnám tovább. De ez az új 2014-es BabyZoo vonal a legjobb és legaranyosabb.

Főként etetési és ápolási termékeken jelennek meg elefántok, zsiráfok és oroszlánok. Néhány darab, már megérkezett a Babaszafariba. Vicces volt hallgatni, amikor bontogattuk a dobozokat, és egyfolytában visításba törtünk ki, hogy úristeen ez milyen aranyos, ez keeeell! :) Gondolom nem lepődtök meg, hogy egy néhányan be is vásároltunk belőle rokonoknak, ismerősöknek és szégyen nem szégyen saját magunknak is. Mert mennyivel jobb a gyümölcslét egy extra pink zsiráfos szívószálas itatóból inni.

Baby Care cumisüveg-690 FT
Ami aranyos, az drága is. Általában ez a tézis mondat indig igaz. Ebben az esetben abszolút nem! Nevetséges árakon lehet hozzájutni a termékekhez, s nem kell félni attól, hogy gatyi minőséget kapunk. Minden termék BPA mentes, semmilyen káros anyagot nem tartalmaz.

Teszteltem az egyik terméküket :) A csöpögésmentes itatót...Biztos Ti is sokszor tapasztaltátok már, hogy az üveg teljes tartalma a táskátokba, vagy rosszabb esetben a baba fejére. :/ Nos ennél a típusnál ez nem fordult elő, bátran ajánlom Nektek.

Ha felkeltette érdeklődéseteket a dolog, látogassatok el a Babaszafariba, hogy élőben is megcsodálhassátok a termékeket.

Baby Care Zoo fésű 490 FT


Hogy tetszenek Nektek a termékek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése