2014. május 6., kedd

Audi, Mercedes gyerekeknek :)

Sziasztok!

Hódítanak a különböző formájú és méretű elektromos kisautók, amiket a szabadban és nagyobb lakásban akár bent is lehet használni. 

Gondoljátok végig milyen menő az a gyermek, akinek saját Audija vagy Mercije van, és azzal száguldozik a járdán? :) Ezt az apukák is jól tudják általában ők ugyanannyira rajonganak a négykerekű csodákért, mint a gyerekek. Próbálgatják, játszanak vele....valószínűleg gyerekkori vágyaikat és az autók iránti szenvedélyüket elégítik ki benne. 

Sőt nem csak kisfiús járgányok vannak, hanem van pink színű is, ami kifejezetten a kis hercegnők számára készült.

A legjobb ezekben az autókban, hogy viszonylag már korán kb 1,5- 2 éves kortól lehet használni. Először nyilván a gyermeknem tudja saját maga irányítani, kivéve ha egy igazi kis Forma1-es pilótával van dolgunk. Ezért a gyártók egy távirányítót is mellékelnek hozzá, amivel anyuka, de főként apuka irányíthatja a csoda járgányt. Így az apukák újra átélhetik azt az érzést, amikor gyermekként kaptak egy távirányítós autót, a gyerkőc pedig élvezheti a száguldást. :)

Későbbiekben pedig távirányító nélkül maga  a gyermek tudja pedállal hajtani a kocsit. Nagyon élethűre tervezték a gyártók ezeket a modelleket, van olyan is aminek világít a lámpája, illetve dudálni is lehet vele. Egyes típusokra pedig MP3 lejátszót lehet csatlakoztatni így száguldozás közben szólhat a gyermek kedvenc Halász Judit slágere vagy bármi más is.

A legtöbb 6 v-os akkumlátorral működik, és a maximum terhelhetősége pedig kb 25 kg. Van kétszemélyes verda is, így ha fiatok van, akkor elviheti egy körre a szomszéd kislányt is. Kell ennél romantikusabb randevú? :)

A Chipolino cég többféle járművet is gyárt: van Mercedes pink, piros és fekete színben. Az Audi-kedvelők két szín közül tudnak választani: fekete és piros. Van terepjáró is, ez két személyes és három szín közül (fehér, fekete, piros) szerintem a fehér a legmenőbb. 




Mi a véleményetek ezekről? Van Nektek ilyen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése