2014. április 25., péntek

A legcukibb cumitató dobozok!

Sziasztok!

Biztosan sokatokban felmerült a kérdés már, hogy mégis minek kell cumitartó doboz? Sokan felesleges holminak találhatjátok, de higgyétek el, hogy nagyban megkönnyíti az életeteket.

Gondoljatok bele, hogy a napszemüvegeteknek, a telefonotoknak sőt még a tableteteknek is van külön tartója a táskátokban, mely védi őket a szennyeződésektől és a karcolásoktól. A cuminál még fontosabb a speciális tartódoboz. Hiszen ha mentek valahova a gyermekkel, és mondjuk igényli a cumit, akkor könnyen előtudjátok kapni a táskából a frissen sterilizált cumit a saját dobozából. Így biztos, hogy nem lesz tele mindenféle kosszal, sőt még keresgélni sem kell a hatalmas táskában, mert könnyedén megtalálhatjátok. Sőt olyan típusok is vannak, amit könnyedén a táskára lehet szerelni, így kéznél van, ha szükség van rá.

Rengeteg féle szempont alapján tudtok válogatni, vannak műanyagos, textiles változatok. Van olyan, amibe akár 2 db is belefér. A cumi színéhez, vagy a táskátok dizájnjához is tudjátok passzintani az adott darabot. árukat tekintve a legtöbb darab 1000 Ft alatt van, egy-két típus van, ami egy kicsit drágább, de megéri a rá költött összeget.

Először összeválogattam Nektek a legédesebb darabokat, amit kis hazánkban is meglehet vásárolni. Lássuk:

BabyOno macis doboz

Baby Care

Mam

  
Mam
S következzen néhány külföldi darab.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése