2016. május 4., szerda

Újdonságok 1: Lorelli Aurora-avagy nagyvárosok gyűrűjében

Sziasztok!

A mai nappal egy új sorozatot indítok el itt a blogon, ugyanis az elmúlt hónapokban rengeteg újdonság érkezett hozzánk a gyártóktól. Végre legördültek a 2016-os év új termékei a szalagokról, amik között sok érdekes és hasznos dolog van, amit úgy érzem, muszáj, hogy megosszak Veletek.

A mai bejegyzésben a Lorelli Aurora újszülött babakocsiról lesz szó, ami most kivételesen is nagyon közel áll hozzám. Hogy miért? Azt a továbbiakban Ti is megtudhatjátok :)

Az Aurora több szempontból is különleges modell, ami elsőre rögtön szembeötlik, az a dizájn. Háromféle stílus és szín közül tudtok választani, és mindegyik egy-egy nagyobb város köré épült. Mivel nem rég volt rá lehetőségem, hogy Párizsba utazzak, így a személyes kedvencem a szürke változat, melynek szűkítő betétjének egyik felén Párizs egyik legismertebb nevezetessége látható, az Eiffel-torony. Természetesen a Lorelli cég arra is gondolt, hogyha esetleg valakinek nem tetszene ez a dizájn. Ilyenkor nincs más dolgotok, csupán meg kell fordítanotok a szűkítőbetétet, aminek a hátulján egy letisztult márka-felírat található. Ezzel a praktikus megoldással olyan érzésetek lehet, mintha nem egy, hanem két különböző dizájnú babakocsi becses tulajdonosai lennétek.

Eiffel torony a szűkítőn

A bézs színű Aurorán mi más is lehetne, ha nem New York? A nyüzsgő város, ami sosem alszik, tele fényekkel és emberekkel. A szűkítő betét egyik felén  feltűnik a méltán híres Empire State Building és a Brooklyn Bridge. A másik felén pedig a Szex és New York sorozatokból jól ismert sárga taxik.


Talán a harmadik szín, a szürke-pink színű "city girl" nem köthető szorosan egyik nagyobb városhoz sem, itt a gyártó szabadjára engedi a vásárlók fantáziáját, mindenki gondolja oda kedvenc városát, akár a fővárosunkat, Budapestet is :) Ennél a változatnál egy divatgrafikákra emlékeztető kislány száguld menő vespán,a háttérben pedig épületek magasodnak.



Azonban ne felejtsük el, hogy a dizájn nem minden, főleg nem a babakocsiknál. Hiába mutatós egy modell, ha a gyakorlatban nem tudjátok praktikusan használni. Azonban az Auroránál erről szó sincs! A mutatós megjelenés mellett a babakocsi technikai tulajdonságai is kiemelkedőek.

Az Aurora különlegessége, hogy az újszülött babakocsik közül az átalakítható feltétes modellek közé tartozik, amelyeknek az a lényege, hogy a sportrészből lehet mózest kialakítani, és fordítva. Ergo, nincs külön egy nehéz, merev mózes, hanem néhány mozdulattal és pár heveder összekapcsolásával tudjátok alakítani a babakocsit. 

Természetesen különálló autóshordozó tartozik hozzá, amit a vázra is feltudtok tenni, illetve az autóba biztonsági övvel lehet rögzíteni.

Nem tudok szó nélkül elmenni a kocsi kerekei mellett, ugyanis igazi városjáró babakocsikhoz híven felfújható, nagyobb méretű kerekei vannak, amikhez társul egy lengéscsillapítós felfüggesztés. Így bármilyen úton zökkenőmentesen tudtok Vele közlekedni.

A bejegyzést végül egy saját képpel zárnám, ami Párizsban készült. Ha nem jártatok még ott, és lehetőségetek van rá mindenképpen nézzétek meg, akár egy Aurorával és benne a Picúrral.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése