2016. április 18., hétfő

Pirner Almáék Nálunk jártak

Sziasztok!


Mostanában elég izgalmasan telnek a napjaink, nem is tudom hirtelen, hogy mivel kezdjem a történetmesélést. :)

Egyik délután Pirner Alma és kisfia, Alen látogatott el hozzánk, hogy beszélgessünk kicsit, illetve, hogy a Nuvita termékekkel ismerkedjünk meg közelebbről.

Mindig meglepődőm, hogy Alma mennyire kiegyensúlyozott és közvetlen, ennek hatása Alen-en is látszik, hiszen az egész "forgatás"-t sírás nélkül, végig mosolyogva töltötte. Nagyon jó érzés ilyen babákkal találkozni, valószínűleg felnőtt korukban is ugyanennyire kiegyensúlyozottak lesznek.

Almát természetesen több témával kapcsolatosan is faggattuk, többek között felmerült az is, hogy hogyan tudja beosztani az idejét a munka mellett. Illetve milyen tippjei vannak ezzel kapcsolatosan a többi anyukának. Interjúnkban többek között erről is beszél Alma, és néhány hasznos tippet és tanácsot érdemes ellesni Tőle.

Mivel Alen elkezdett az anyatej mellett különböző finomságokat is enni már, így másik fontos témánk a hozzátáplálás volt. Ezzel kapcsolatosan merültek fel a Nuvita etetési termékei, melyek között több olyan is van, ami nagyban megkönnyíti a hozzátáplálást. Amit külön muszáj kiemelnem, mert annyira szuper termék az a Nuvita többfunkciós robotgépe. Melegít, aprít, főz és még pépesít is. Rendkívül kevés helyet foglal el, így a legkisebb konyhákban is tökéletesen elfér.


Ha kíváncsiak vagytok, hogy még milyen témák merültek fel, akkor  a következő linken tudjátok megnézni:


https://www.youtube.com/watch?v=okIcO4SjhTA


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése