2016. február 27., szombat

Sziasztok!

A mai bejegyzés rendhagyó lesz, hiszen izgalmas dolgok történtek Nálunk, a Babaszafari Bababoltban. Egy egész napra részesei lehettünk a TV2-n futó Babavilág című műsor forgatásának és így beleshettünk a kulisszák mögé is.

Már a forgatás előtti napon nagy volt a sürgés-forgás Nálunk, hogy tökéletes helyet és díszletet teremtsünk a műsor számára, hogy az otthon ülő TV nézők is élvezhessék a tartalmon kívül a látványt is.

Másnap reggel elsőként a stáb érkezett meg a kamerákkal, lámpákkal és mindenféle technikai kütyüvel. Ők nagyon profin és gyorsan  berendezkedtek. Utána sorban megérkezett a stylist, a fodrász és a sminkes is, akik a műsor háziasszonyának,Szekeres Nórának a kinézetéért feleltek, mivel több adásnyi adagot vettek fel Nálunk.

Nóri egy nagyon kedves és közvetlen személyiség, aki mérhetetlen profizmussal rendelkezik, a mögötte dolgozó csapat pedig csodálatos outfiteket alkotott neki. Mutatok is párat, amelyek a kedvenceimmé váltak.

A legjobb

Üde színfolt a Klups Marsel babaszobában


A nap folyamán több híresség is ellátogatott hozzánk, akikkel Nóri interjút is készített. A szünetekben mi is elbeszélgettünk Velük egy-egy termékkel vagy témával kapcsolatosan. Mindenki nagyon közvetlen volt, és örömmel fotózkodtak Velünk.

Nagy rajongás fogadta Pirner Almáékat, hiszen kisfiúk Alen nagyon aranyos és kiegyensúlyozott baba. Nóri több témával kapcsolatosan is faggatta őket, többek között arról is, hogy hogyan képes Alma beosztani az idejét a baba mellett. Ha Titeket is érdekel ez a téma, akkor nézzétek meg online a Babavilágnak ezt a részét, hiszen mér elérhető.

Mi is csináltunk egy gyors selfiet AlmáékkalIsmeritek a Fiesta zenekart? Ha igen, akkor biztosan ismeritek Knapik Tamást is, az együttes gitárosát. Felesége, Kata és ő babát várnak, így Ők sem hiányozhattak a forgatásról. Ezt az adást hamarosan megnézhetitek a Tv2-n, kövessétek figyelemmel szombat délelőttönként a csatornát. Rajtuk kívül itt volt még Kovács Róbert és családja. Biztos ismeritek Őt a Kölyökidő című műsorból, régebben Nórival együtt vezette azt. Amíg Nórival beszélgettek, addig kislánya és kisfia a Chipolino játékbabakocsikkal száguldozott. LL.Junior és Czippán Anettel is forgattak egy-egy érdekes interjút, amit nemsokára a Tv-ben is láthattok.A nap végére mindenki kellemesen elfáradt, de azért arra még jutott idő, hogy lőjjünk egy közös fotót Nórival.
Sok érdekes téma merült fel a forgatás során, de nem szeretném lelőni a poént, a bejegyzés írásakor még "csak" 2 adás ment le a Nálunk forgatottakból, ezeket már megtudjátok nézni online. Illetve a következő hetekben szombatonként 11:00 órától a Tv2 műsorán minden adást megnézhettek, és felfedezhetitek benne boltunk egyes részleteit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése