2016. május 4., szerda

Újdonságok 3: Mindenhol türkiz!

Sziasztok!

A mai Újdonságok részben nem konkrét termékkel fogok foglalkozni, hanem a 2016-os év egyik meghatározó színével, ami szinte minden típusú babaterméken megjelenik, ez pedig nem más, mint a türkiz.

Hosszú éveken át a bézs, a szürke és a letisztultabb, föld-színek uralták a kínálatot, ám a 2016-os év változást hoz (hú ez kicsit jósnősre sikerült). A viccet félre téve a 2016-os katalógusok telis tele vannak a türkiz szín kékesebb, vagy zöldesebb változataival.

Én személy szerint nagyon örülök ennek, egyrészt azért, mert a kedvenc árnyalataim közé tartozik, másrészt, mert egy kis vidámságot csempészik ez a szín a hétköznapokban. Félre ne értsetek a bézs és annak különböző árnyalatai nagyon szép és elegáns külsőt kölcsönöznek mindennek, de egy idő után kissé egyhangúvá válnak.

Nem tudom, hogy a különböző gyártók összebeszéltek, vagy ez csupán véletlen, de kivétel nélkül mindenhol feltűnik ez az új szín. Tökéletes választás lehet kisfiúknak és kislányoknak is, hiszen abszolút uniszex árnyalatról van szó. Azoknak a szülőknek kifejezetten ajánlom, akik szeretnének egy kis színt vinni a szürke hétköznapokba, illetve szeretnének kitűnni a tömegből.  Ugyanis egy türkiz babakocsit, vagy triciklit biztos, hogy mindenki észre vesz.

De akkor nézzünk is néhány gyönyörű modellt, a Chipolino. Lorelli és Baby Design cég 2016-os kínálatából.

Baby Design Pepe

Lorelli Foxy-set

Lorelli S-700

Chipolino Etro

Espiro Magic

Chipolino Nina

Baby Design Lupo

Chipolino Trax

Chipolino Move

Baby Design Dotty Original


Ha bármelyik modell felkeltette az érdeklődéseteket, akkor a honlapunkon a www.babaszafari.hu-n megnézhetitek, vagy látogassatok el hozzánk, üzletünkben.

Nektek hogy tetszenek? Választanátok türkiz babakocsit? Vagy inkább maradjon a jól bevált bézs?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése