2016. május 4., szerda

Újdonságok 2: Baby Design Pepe- avagy a régi kedvenc visszatért

Sziasztok!

Ígéretemhez híven az Újdonságok sorozat második részével jelentkezem, aminek a tárgya, csak félig lesz újdonság.

Többgyermekes anyukák még lehet, hogy emlékeznek egyik ikonikus etetőszékünkre, a Baby Design Pepére, mely éveken át vezette az eladási ranglistáinkat, illetve visszajelzéseitek alapján az "anyukák kedvence" titulust is megnyerte.

A régi veterán
Aztán jött a hatalmas sokk számunkra és a visszajelzések alapján számotokra is, hogy az etetőszék megszűnt. El kellett telnie kb. fél évnek, vagy 1 évnek mire a Baby Design cég 2016-os kínálatában újra feltűnt az ikonikus darab. Az eltelt idő során a cég több pozitív változtatást is végrehajtott rajta és azt kell, hogy mondjam, sokkal jobb, mint az eredeti.
Az új Pepe



Az első szembeötlő változtatás az, hogy a szék kapott egy pihe-puha szűkítőbetétet, így a legkisebbek is maximális kényelemben habzsolhatják az első sárgarépa falatokat. Így az etetőszéket, akár már 4 hónapos kortól is lehet használni.

A másik lényeges eltérést, kép alapján nem látjátok, de élőben leteszteltem és végigfogdostam a széket: ez pedig nem más, mint az anyag. Sokkal puhább műanyagból készül a háttámla huzata, ez azért jó, mert egyrészt nem fog annyira beleizzadni a baba, másrészt nem fog megtörni, megrepedni az anyag, ami a műanyagosabb modelleknél a használat során sajnos előfordulhat.

Változott a Pepe lábtartó része is, hiszen a lábtartó magasságát lehet külön állítani, így követi babátok növekedését is.

Természetesen az új 2016-os Pepe ugyanúgy dönthető maradt több pozícióba, illetve a magassága is állítható, aszerint, hogy milyen magas az asztalotok. 


Ha éppen etetőszéket kerestek, vessetek rá egy-két pillantást, mert igazán jól sikerült ez a továbbfejlesztett változat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése