2016. május 28., szombat

Újdonságok: Divatos pelenkázótáskák elérhető áron

Sziasztok!



Chipolino Luxe Zig Zag
Biztos Ti is szembesültetek már azzal, hogy az újszülött babakocsikhoz tartozó pelenkázótáskák nem minden esetben túl nagyok. Sokszor jól hangzik, hogy a táska is tartozik a szetthez, csak éppen nem használható ki megfelelően.

Illetve az is jellemző, hogy a legtöbb ilyen táska, túl sportos fazon, kevésbé nőies. Természetesen arany árban lehet kapni nagyon divatos és trendi pelenkázótáskákat, amik vetekednek egy-egy Chanel vagy Parada darabbal, de az áruk megközelíti néha egy-egy sportbabakocsi árát.

A férfiak sokszor nem értik meg, hogy miért nem mindegy, hogyan néz ki a pelenkázótáska. A legtöbb nő-anya a baba megszületése után a szögre akasztja a kedvenc fekete kis táskáját, hiszen abban nem férne el a baba sok-sok holmija, és a pelenkázótáskát nevezi ki "mindennapi" darabnak. Egy-egy elegánsabb megjelenéshez nem feltétlenül passzol stílusban a rikító zöld vállon átvetős, tépőzáras sporttáska. Az meg valljuk be elég furán néz ki, hogy valaki 3 táskával megy le a boltba.
Chipolino Luxe flowers

Chipolino Luxe Beige Leaves
A Chipolino 2016-os kollekciójában végre elérhető áron jelentek meg, igazi nőies, elegánsabb darabok is, amik minden szetthez passzolnak. Ezek a prémium kategóriájú darabok eléggé tágasak ahhoz, hogy beleférjen a pelenka, kozmetikumok, váltóruha és minden más amire szükség van. Vállon és oldalt is lehet hordani, kinek melyik a kényelmesebb. 

Rengeteg zseb van rajta, mind kívül mind belül, így mindennek megtalálhatjátok a helyét, és nem fog káosz uralkodni a táskátokban.



Természetesen teljesen univerzálisak, így bármilyen márkájú és típusú babakocsira rá lehet rögzíteni. 

Háromféle színösszeállításban kaphatóak,  így mindenki kitudja választani, hogy melyik passzol leginkább a  babakocsija színéhez, vagy a stílusához.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése