2013. december 21., szombat

Zenélő forgók világa




Sziasztok!

www..halfpriceperfumes.com
Nézegettem külföldi webáruházakat és találtam pár nagyon érdekes zenélő forgót amit a kiságyra lehet rögzíteni. Nagyon fontosak ezek a játékok hiszen babánk az első félévben legtöbb idejét a kiságyban tölti, így nagyon fontos, hogy a környezetébe minél több érdekes és színes tárgyat, játékot helyezzünk el, hiszen ezek fontos szerepet játszanak gyermekünk fejlődésében. 
Ha zenélő forgót vásároltok nagyon figyeljetek oda, hogy olyat válasszatok, ahol a figurák lefelé néznek, hiszen képzeljétek el, hogy babátok az ágyban fekszik,és csak akkor látja rendesen a kis állat figurákat ha azok lefelé néznek. Hidd el Neked se lenne túl szórakoztató, ha csak az alját látnád a dolgoknak.
A jövő rock sztárjainak -www.target.com

A bajnok futballistának-www.target.com
Kutatások szerint az újszülöttek elég sokáig nem tudják különválasztani élesen az egyes színárnyalatokat tehát nem tudnak különbséget  tenni sötétzöld és világoszöld között. Kutatások bizonyítják, hogy a fekete-fehér kontrasztos játékok kiemelten készségfejlesztőek. (De ez a fekete-fehér nekem annyira gyászos hangulatú, abszolút nem babás, és nem is tudnám elképzelni babaszobában.)

Fekete-fehér www.target.com
Rengeteg típus található a boltokban: vannak műanyag illetve plüss anyagúak is. Van olyan, ami világít, vetít a falra és forog is körbe. Ha lehetőségetek van rá akkor érdemes kipróbálni ezeket a forgókat, mert vannak olyan darabok, amik rettentően hamisak, illetve nem biztos, hogy a gyermeketeknek vagy esetleg Nektek tetszeni fog a legújabb kínai vinnyogós sláger. Mert bizony ilyenek is vannak a piacon :) Sőt olyat is hallottam, ami valamilyen orosz indulót játszott. Utolsó jó tanács: a babák nagyon szeretik ezeket a könnyed dallamokat, sokszor ennek köszönhetően alszanak el. Érdemes olyat választanotok, amik nem feltétlenül felhúzósak, hiszen azok kb. 4-5 percig zenélnek és nem biztos, hogy ennyi idő alatt elszundít a kis bébi. Magatokat is megkímélitek, ha elemeset vesztek, ami szólhat akár fél, vagy 1 órán keresztül.

www.made-in-china.com

Hello Kitty mindenho-www.hellokittybeddingprice.appspot.com


Cuki farm állatok-www.fisher-price.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése