2013. december 21., szombat

Stílusos megjelenés: Miniland termosz és termosztartó

Sziasztok!

Nagyon szuper dolgot mutatok most Nektek. Már Magyarországon is kaphatóak néhány helyen a Miniland 2014-es kollekciójának darabjai. A spanyol gyártó legújabb kollekciójának termékei lenyűgözőek mind a design és a praktikum szempontjából is. A gyártó etetési, ápolási termékeket és játékokat gyárt főként, nagyon jó minőségben. 


Ami engem nagyon megfogott az új kollekcióban. azok a termoszok. Miért is van szükségünk termoszra? A hidegebb időkben, főként ősszel és télen, ha útnak indulunk babánkkal, fontos, hogy legyen nálunk anyatej vagy tápszer, nagyobb gyermeknél bébiétel stb. Nem biztos ugyanis, hogy egy hosszabb autóút során lesz alkalmunk, mondjuk megszoptatni babánkat, vagy megmelegíteni az ételét. Erre a célra találták ki a különböző termoszokat és ételtárolókat. Vannak egyszerűbb darabok a piacon, melyek kevésbé tartják hosszabb távon a meleget, ilyenek például a hungarocelles, vagy alufóliás megoldásúak. Ha sokat utaztok, vagy messzebb távokat tesztek meg, mindenképpen érdemes beszereznetek egy komolyabb darabot is, ilyenek ezek a Miniland termoszok is. Ezekben cumisüvegeket is tudtok tárolni vagy bébiételt, mert elég szélesek, így a szélesebb cumisüvegek, mint például a Tommee Tippee, Avent és Mam is belefér. Ezek a termoszok duplafalúak, így kiválóan tartják a meleget, vagy egy forró nyári napon a lehűtött teát is. Fontos, hogy rozsdamentes acélból készülnek, és mosogatógépben is lehet őket mosni. 



Letisztult minimalista designnal, 3 színben kaphatóak: kék pink és acélszürke. Külön plusz pont jár a hozzájuk tartozó színben passzoló termosztartókért, melyek rugalmas neoprén anyagból készültek.


Én egyből beleszerettem ezekbe a termoszok. a hosszú távon gondolkozunk, ez egy örök darab. Ugyanis, ha éppen nem a baba ételét tároljátok benne, akkor tökéletes lehet Nektek, vagy férjeteknek a reggeli kávénak, így a munkahelyeteken sem az automatás kávét kell innotok. :)



www.babaszafari.hu


www.babaszafari.hu
Nektek melyik szín tetszik a legjobban? Én biztos, hogy a pinket választanám :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése