2014. november 3., hétfő

AKCIÓ-vadász: Most vásárolj Nosiboo-t!

Sziasztok!

Kezd betelni a pohár? Elegetek van abból, hogy amint beköszönt a hidegebb idő megkezdődik a nátha-szezon? Unjátok, hogy éjjelente virrasztani kell, és még ráadásul a szomszéd is állandóan beszól? Észrevettétek, ahogy a szomszéd nénik összesúgnak a hátatok mögött? 

Akkor olvassatok tovább, mert ez a bejegyzés Nektek szól!

Biztos rájöttetek már e néhány sorból, hogy bizony az orrszívásról, és azon belül is a porszívós megoldásról van szó. A gyerekek sikítva félnek a hangjától, a szomszédokat és a családtagokat szintúgy zavarja ez. Másrészről pedig nem mindig van Nálad egy felesleges porszívó, hogy rácsatlakoztasd a készüléket. Egyes fül-orr-gégészek túl erősnek tartják, így kevésbé egészségesnek.

Nem is olyan régen magyarok dobták piacra a megoldást mindent problémátokra: ez pedig nem más,mint a díjnyertes Nosiboo elektromos orrszívó. Ennek használatáról, működéséről és magáról az orrszívásról, már írtam Nektek korábban. Ha nem olvastátok azt a bejegyzést,akkor a következő linken érhetitek el:

http://babauniverzum.blogspot.hu/2014/01/ujdonsag-az-orrszivok-piacan-nosiboo.html

Az apropója, hogy újra írok erről nem más mint egy kihagyhatatlan akció! Csapatunk és a Nosiboo-s apukák összedugták a fejüket, és egy szuper kedvezményes ajánlattal rukkolt elő, íme:

Ha vásárolsz egy Nosiboo orrszívó készüléket a Babaszafariban, és a Tőlünk kapott kupont bemutatod (Ha nincs kuponod kérj az üzletünkbe) akkor kapsz egy 5000 Ft-os AJÁNDÉKUTALVÁNYT amit üzletünkben vagy a webáruházban bármire levásárolhatsz!

És képzeljétek, már elérhető egy ideje a Nosiboo új, uniszex színváltozata: a Zöld is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése