2014. október 25., szombat

Tippek karácsonyra: Chipolino pihenőszékek és elektromos hinták

Sziasztok!

Tudom-tudom, már most teljesen ki vagytok akadva, hogy a nagyobb hiperekben már feldíszített karácsonyfa és karácsonyi zene fogad. Pár éve én is nevetve néztem az olyan ismerőseimre, akiknek mér november elején becsomagolva pihent a szekrényük tetején a sok-sok ajándék.

Azonban eltelt pár év, és az évek során szerzett tapasztalataim azt mondják, hogy nem éri meg minden tekintetben kivárni a december 23-át. Lehet, hogy addigra elkapkodják az általad kiszemelt legtökéletesebb ajándékot, vagy nem ér oda időben hozzád, ha netes felületen rendeled. Illetve nagyon sok cég, karácsony előtt 1-2 héttel bizony árat emel, hiszen a szeretet ünnepén semmi sem drága. Érdemes ésszerűen gondolkodni és nem feltétlenül csak decemberben ajándékot keresgélni.Jah és a stressz, a tömeg minden boltban, az idegbeteg emberek és még sorolhatnám milyen ádáz harcokat kell vívni december 23-án a boltokban.

Szóval, ha hasonló ajándékot kerestek, mint ami a címben szerepel, akkor a Chipolino új kollekciójában lévő rezgő-nevető és hintáztató mókás játékokat mindenképpen rendeljétek vagy vásároljátok meg. Még időben....


 Ha egy egyszerűbb, de igényes és minőségi pihenőszéket kerestek, akkor a Chipolino Oasis az egyik legjobb választás.Háromféle színben, tündéri mintákkal és figurákkal kapható, az én személyes kedvencem a gombás változat.Többféle dallamot játszik, mely segíti a picúrt az elalvásban. Rezgő funkcióját pedig a legtöbb bébi imádja, többek között azért is, mert az anyaméhben történő állapotra emlékezteti őket.
Ár:13.990 Ft








Hasonlóan rezgő-zenélő pihenőszék a Chipolino Jungle! Annyiban különbözik az Oasistól, hogy a lábai úgy vannak kialakítva, hogy jobban hintáztatható manuálisan is. Illetve a rezgő funkció erőssége itt állítható több fokozatban. Nagyon színes, nagyon vidám, nagyon babás!

Ár: 16.990 Ft







Komolyabb darab a Chipolino Primera, melyet 2 színben lehet kapni. Elektromos hinta és pihenőszék egyben, és babád vagy unokád legkényelmesebb kuckója is lehet. Sebességét 5 fokozatba lehet állítani. Külön örömhír a szülőknek, hogy 5 dallam közül lehet választani, így nem kell órákon át ugyanazt hallgatniuk :)

Ár: 26.990 Ft






Na ez az a szék,a mi mindent tud! Rezeg, 12 féle dallamot játszik, elektromosan hintáztatja a bébit 5 sebességben, és még jól is néz ki! Letisztult forma és szín, extra puha anyagok. Must have darab! Ez a Chipolino Paradise

Ár: 29.990 Ft



Hasonló modell, mint a Paradise. Különbség, hogy a zenén, hintázáson kívül fények is szórakoztatják a csöppséget. A mintája mellett nem tudok elmenni szó nélkül, oroszlános- zebrás-szafaris-dzsungeles: ez a Chipolino Comfort!

Ár: 24.990 Ft





Ha hasonló ajándékot kerestek látogassatok el hozzánk, vagy nézzétek meg a webáruházunkat. Ezekkel a darabokkal biztos, hogy nem lőhettek mellé. Jó keresgélést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése