2014. október 16., csütörtök

Kölni beszámoló

Sziasztok!

Adós vagytok Nektek egy beszámolóval, ugyanis szeptemberben részt vehettem a Kölnben minden évben megrendezett Baba-Mama szakvásáron, ahol a babaszakma apraja-nagyja összegyűlik. Ezen a rendezvényen mutatják be a gyártók az újdonságaikat és a következő év új kollekcióit.
Két csarnokok belül, óriási területen sorakozott a több mint 1000 kiállítói standja. Ámultam és bámultam, a színvonalon, a termékeken, egyszóval mindenen.

Nem tudom, hogy jártatok e már itt nálunk baba-mama expon? Na ez attól sokkal színvonalasabb, elegánsabb és nívósabb. Volt olyan stand, ahol egy komplett vízesés volt, mint például a WestEnd-ben. Egyes standokon koktélbár volt kialakítva, máshol étterem, és sorolhatnám még tovább.

Rengeteg standot meglátogattunk, a kiállítók nagyon kedvesek voltak és készségesek, mindent végig mutogattak és olyan termékekkel ismerkedhettünk meg, amiket Magyarországon még nem is lehet kapni. De pont ez a lényege számunkra minden expónak, hogy újdonságokkal találkozzunk, és új márkákat ismerjünk meg, amiket idővel eljutassunk hozzátok is, hogy, ne minden csak külföldön legyen elérhető, hanem kicsiny hazánkban is.

Abban biztosak lehettek, hogy rövid időn belül hihetetlen csodákkal fog bővülni még a kínálatunk, de természetesen csak olyan dolgokkal bővítjük a készletünket, amik ár-érték arányban megérik.

De visszakanyarodva az expora és Kölnre: felejthetetlen élmény volt, a kölni Dóm fenomenálisan szép, a kiállítás pedig nagyon tanulságos volt számomra.

Nem akarlak untatni tovább Titeket, jöjjenek a képek, amiket kint készítettünk, bámészkodjatok!

Édes plüssök

Fa készségfejlesztő játékok

Körforgók és miegymás

Hintaló

Babymix

Babymix

Nettrade magasságmérők, hamarosan nekünk is lesz

Nettrade



Pelenkázótáskák

Éjjeli fények





Vaoo


Nuvita kendők

Vízesés a standon

Chipolino új járgánya




Diszkrét elegancia

Babakocsi pálya




Egy kis nosztalgia


Retro


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése