2014. november 22., szombat

A tökéletes babaváró ajándék-Clevamama koffer

Sziasztok!

A legjobb barátod babát vár és nem tudod, hogy mivel lepd meg őt karácsonyra? Nem akarod, hogy kapjon egy huszonhatodik kis zoknit, vagy egy 100. előkét? Ha egy igazán jópofa és szívmelengető ajándékkkal szeretnél előrukkolni, akkor mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést, mert lehet, hogy pont ezt kerested idáig....

Ez pedig nem más mint a Clevamama három színben (pink,kék és bézs) elérhető babaváró koffere, amit egészen karácsonyig rendkívül kedvező áron tudtok elérni, 9990 Ft helyett 7990 Ft-ért lehet a Tiétek.

Kívülről teljesen letisztult dizájn jellemzi a bőröndöt, és plusz pont jár azért, hogy a táskához mellékelt matricákkal a koffer elejére kirakható a baba neve és születési dátuma is. Hát nem édes?


A kofferben ezen kívül van egy dekoratív kis füzet, amibe emlékeket és képeket lehet feljegyezni a baba születésével és fejlődésével kapcsolatosan. Továbbá több kis doboz is található benne: egy a baba első tejfogának, egy az első hajtincsnek és a kórházi szalagnak is.

Természetesen a bőrönd nagyobb méretének köszönhetően rengeteg kedves emléket lehet benne tárolni, és felhalmozni az évek során. Higyjétek el, hogy évtizedek múltával, amikor takarítás közben az ajándékozott kezébe kerül ez a kis koffer, biztos, hogy újra és újra át fogja élni azokat a csodálatos perceket és eseményeket, amelyeket ez a bőröndöcske tartalmaz. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése