2014. december 13., szombat

Karácsonyi ajándékötletek

Sziasztok!

Ha még nem szereztétek be a tökéletes karácsonyi ajándékot, akkor mindenképpen olvassatok tovább, mert ebben a bejegyzésben összeszedtem Nektek néhány ötletet, hogy mi kerülhetne a fa alá.

Ajándék nagyszülőknek, szülőknek

Elsőként a felnőtteknek szeretnék ajánlani két kreatív ajándékot. Mi is lehetne szívmelengetőbb ajándék, mint az unokád kéznyomata, vagy lábacskája? :) Ezzel a meglepetéssel biztos, hogy néhány könnycseppet fogsz csalni az ajándékozott szemébe. Tökéletes ajándék lehet a közelebbi családtagoknak, keresztanyáknak, keresztapáknak...szinte bárkinek. Nem mellesleg nem egy előre megvett tömegáru, hanem minden esetben egyedi és kézzel készült.

Nagyon egyszerűen elkészíthetőek, semmilyen művészi készség nem szükséges hozzá, íme két népszerű készlet a sokból:



 Szintén nagyon kreatív megoldások a BambinoPrint különböző összeállítású csomagjai. Ha nem akartok sokat bajlódni, vagy nem akarjátok összekoszolni a lakást, akkor válasszátok ezt a készletet. Újszülött kortól használható, és festékanyag nélkül tudjátok rögzíteni a speciális papírra a baba ujjlenyomatát vagy talpacskáját. A szettekhez különböző színű keret is tartozik, a baba nemétől függetlenül, amibe beletudjátok tenni az elkészült művet. Külön plusz pont jár azért, hogy gondoltak az ikrekre is, így kifejezetten készítettek fiú-fiú, lány-lány és fiú-lány szetteket is.
Az elkészített lenyomatokból rengeteg féle ajándéktárgyat tudtok készítettni, például talpacskás bögréket vagy ujjlenyomatós polókat is.

Ajándék kismamáknak

Sokszor abba a hibába esünk, ha terhes kismama ismerősünk van, hogy csak a babának vásárolunk. A következőekben néhány olyan ötletes és hasznos tippet adok Nektek, aminek biztos, hogy örülni fog a pocakos ismerősötök.

A nő, akkor is nő marad, ha éppen babát vár, és minek örül minden egyes nő a világon? Ékszernek és táskának, nah meg cipőnek. :) Stílusos ajándék lehet a Bola kismamalánc, melyek különböző színekben és stílusokban kaphatóak. A mexikóból származó ékszernek funkciója is van, a kellemes, csengő hangú láncot, már a terhesség 3. hónapjától érdemes viselni, mert a baba az anyaméhben hallja a hangot, és később, amikor mér világra jött, emlékezni fog erre a hangra és megnyugszik tőle.

Táskák közül a Chipolino 2014-es, trendi több rekeszes táskáit ajánlanám, melyek nagyon baráti áron kaphatóak és az összes típusú babakocsira könnyedén felhelyezhetőek.



Sok babát váró hölgy szenved a striáktól, ez teljesen természetes dolog, hiszen a pocak és a mellek növekedését nem tudja a bőrük is könnyedén követni. Hidd el, hogy nagyon hálás lesz a babát váró ismerősötök, ha egy striák elleni krémmel vagy olajjal ajándékozzátok meg,

Chicco szérum
Chicco krém




Kiváló ajándék lehet babát váró pároknak egy babanapló is, hiszen emlékezni és emlékeket gyűjteni mindenki szeret. Vannak olyan típusok is, amikhez kis dobozkák is tartoznak, amelyekbe bele lehet tenni a baba első hajtincsét, kisfogacskáját és a kórházi szalagot is. Nagyon dekoratív a Larousse babakönyvtára, mely különböző naplókat tartalmaz tematikusan. 

Larousse babakönyvtár
Ahogy nő az anyuka pocakja, annál nehezebben tud éjszakánként aludni. Ha olyan ajándékot szeretnétek adni Neki, aminek 100%-ig örülni fog, akkor nézzetek szét a baba-mama párna választékunk között. Mindenkinek másak az igényei, de egy ilyen párnával nem nagyon hibázhattok, mert a már a terhesség ideje alatt is hű alvótársa lesz az anyukának, valódi funkcióját azonban a baba megszületése után látja el, tehermentesíti szoptatás közben a az amúg yis fáradt anyukát.

Klups párna

Lorelli baba-mama párna
Remélem találtatok ebből a válogatásból olyat, ami tetszik Nektek. De ne menjetek messzire ha ajándékötletek híján vagytok, mert a következő bejegyzésben olyan termékeket hozok Nektek, amiket újszülött babáknak tökéletes ajándékok karácsonyra.

Ha bármelyik ajándék felkeltette az érdeklődéseteket, akkor a Babaszafari Bababolt üzletében vagy a webáruházban megtudjátok vásárolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése