2014. december 18., csütörtök

Karácsonyi ajándékötletek 2. -Újszülötteknek

Sziasztok!

Az előző bejegyzésben olyan ajándékötleteket mutattam nektek, amikben kiélhetitek kreatívitásotokat, és amivel biztos, hogy könnycseppet csalhattok a nagymama és a nagypapa szemébe. Ha nem olvastátok ezt a bejegyzést, és érdekeltek vagytok a témában, akkor olvassatok vissza.

A mai bejegyzés témája, azonban más: Mit is vihetünk ajándékba egy újszülött babának?

Egy újszülöttnek rengeteg hasznos dolgot lehet vinni, ezért itt most próbáltam ár szerint kategorizálni Nektek, így könnyebben tudtok válogatni.

Ajándékok 5000 Ft-10000 Ft-ig

Ha olyan dologgal szeretnétek meglepni az anyukát, vagy az apukát, ami hasznos, praktikus és még jól is néz ki, akkor a következőeket ajánlom Nektek:

Ebben a szettben minden meg van, ami a baba körmének és hajának ápolásához szükséges, ráadásul egy helyen tudod tárolni a dolgokat, mert a szetthez egy zipzárral záródó nesszeszer is tartozik.
Nuvita ápolási szett-több színben- 3290 Ft
Szintén mutatós és praktikus szett, lázmérővel a következő darab, mely egy limitált szériás Sophie a zsiráf-szett. Aki ismeri, annak nem kell bemutatnom Sophiet, aki nem az, nézzen utána, mert nagy népszerűségnek örvend az egész világon.

Sophie szett-9990 Ft

Pelenkából sosem elég, főleg, ha ilyen dizájnos a mintájuk. Nagyon sokrétűen felhasználhatóak akár kiságyba, babakocsiba vagy fürdetésnél is nemért, ha kéznél van.
Bobobaby 3 db-os pelenka- 1990 Ft

A hidegebb idő beköszöntével nem árt, ha nem csak egy-két takarója van a babának. A Bobobaby takarók exra puhák és rendkívül melegek, ezen felül olyan édes mintákkal és figurákkal készültek, hogy első látásra belefog szeretni az anyuka, meg a baba is :)

Bobobaby 2 db-os pléd -3990 Ft

Bobobaby macis takaró-3990 Ft

Bobobaby zsiráfos takaró-3990 Ft
Ötletes ajándékok, amit nem látsz minden második boltban:

Az első egy nagyon cuki éjjeli lámpa, amely több színben világít. Ez olyan 2:1-ben ajándék, mert a babát megnyugtatja a fényjáték, és leköti, az anyuka pedig fény mellett anélkül tud szoptatni, hogy kapcsolnia kellene nagyobb fényt. A szoba éke lehet éveken át.
Miniland bárányos éjszakai fény-6490 Ft

Ilyen cuki vízhőmérőket, még biztos, hogy senki nem látott! A legjobb bennük az, hogy digitálisak, így tényleg fokra pontosan megmutatják a fürdővíz hőmérsékletét.

A baba játékainak, vagy egyéb holmijainak rendszerezéséhez kiválóak a SkipHop állatfigurás kis játéktárolói. Eggyel több tároló minden otthonba elfér.

SkipHop játéktároló -5990 Ft
Játék minden mennyiségben

A másik dolog, amivel biztos, hogy nem lőttök mellé, az a játék. Ha véletlenül olyat is vesztek, amit nem tud rögtön az elejétől használni az újszülött, akkor sincs gond, hiszen pár év múlva biztos, hogy örömteli órákat fog okozni Neki.


A nyugikendők éveken át kedvenc alvótársa lehet a kicsinek. De vigyázzatok, nem árt egyből kettőt vásárolni, mert ha elveszik az egyik az egész ház azt fogja keresni.
Ha színesebb, vidám darabokat kerestek, akkor ajánlom Nektek a Bobobaby nyálkendőit:
Bobobaby -1990 Ft

Bobobaby -1990 Ft


 Ha a letisztultabb darabokat kedvelitek, vagy azok, akik az ajándékot kapnák, akkor a Nuvita-Dudini kollekcióját tudnám ajánlani Nektek.  A letisztult formán kívűl az az egyedisége ezeknek a kendőknek, hogy antibakteriális anyaggal vannak bevonva, aminek finom, diszkrét illatát akkor lehet érezni, ha megdörzsöli a baba.

Dudini nyuszis kendő 3490 FT-3790 Ft


 Szintén újszülött kortól használhatóak a játszószőnyegek, melyek nagyban részt vesznek a gyermek fejlődésében. Hiszen ha már kicsit nagyobb a bébi, a játékhídján lógó játékok arra ösztönözik a gyermeket, hogy nyúljon a játékok felé, és hogy átforduljon.


Lorelli Play Gym Lux szőnyeg-9990 Ft

Chipolino Bear szőnyeg-8990 FT

Chipolino Dog vanilla szőnyeg-8990 Ft
Remélem tudtam Nektek segíteni, és találtok olyan ötletet, ami szimpatikus Nektek.
Ha minden jól megy, akkor még egy ajándékos poszttal jövök még idén.

Sziasztok!












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése