2015. január 7., szerda

2015-ös csoda-Baby Design Husky multifunkciós babakocsi

Sziasztok!

Először is nagyon boldog új évet kívánok Nektek, remélem nyugalomban és szeretetben teltek az ünnepek, és egy kicsit kiestetek a mindennapok rohanó világából.
Mivel ez az új év első bejegyzése, ezért mindenképpen valami olyan dologról szerettem volna írni, ami már 2015ös újdonság, és mindenképpen érdemel néhány szót.

Ez pedig nem más, mint a Baby Design cég legújabb babakocsi remeke, a Husky. Vázszerkezetében nagyon hasonló a cég egyik korábbi modelljéhez, a Lupohoz, csak a gyártó plusz újításokkal és kiegészítőkkel látta el.

A hidegebb hónapokra való tekintettel a gyártó számtalan kifejezetten téli kiegészítővel látta el. Nagyon modern hatást kölcsönöz a kocsinak, a tolókarra rögzíthető kézvédő, mely kívülről vízlepergetős anyagból van, belül pedig extra puha meleg béléssel készült. Így a fagyos téli hónapokban sem fog a hideg széltől lefagyni a kezetek, ha kiviszitek a bébit sétálni. Nagyon praktikus, és egyedi megoldás ez, amelyet természetesen tavasszal, vagy nyáron könnyedén letudtok szedni a vázról.
Baby Design Husky
Szintén praktikus télen a kocsi vázára felcsatolható melegentartó termosz, mely belső kialakításának köszönhetően órákon át melegen tartja a benne lévő folyadékot a bébinek.

Baby Design Husky mózessel és sportrésszel

 A babakocsihoz természetesen lábzsákok is tartoznak, szám szerint minden feltéthez egy-egy, de a hidegebb hónapokra egy bélelt bundazsákot is mellékelt hozzá a gyártó. A bundazsák alsó része úgy van kialakítva, hogy a kocsi biztonsági övét könnyedén áttudjátok fűzni rajta, így biztos, hogy extra biztonságosan rögzül a járgányba. És ha belegondoltok, így biztos, hogy olyan színt találtok, ami 100%-osan passzol a kocsitok színéhez. 

És igen, még mindig van extra kiegészítő...:) A gyártó egy meleg kocsitakarót is tett a szettbe, ami színben és stílusban tökéletes összhangot képez a kocsi többi tartozékával. Kell ennél több? :)

Természetesen esővédő és pelenkázótáska is jár a komplett szetthez, amibe könnyedén és praktikusan lehet rendszerezni a babátok holmijait.


Felfújható kerekeinek köszönhetően minden terepre csak ajánlani tudom, hiszen rendkívül látványos rugózásának és nagyméretű kerekeinek köszönhetően nincs olyan út, amin ne tudnátok Vele zökkenőmentesen közlekedni.

Divatos színösszeállításokban akár az üzletünkben is megleshetitek és ki is próbálhatjátok akár!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése