2015. január 17., szombat

A legkedvesebb alvótársak a Bobobabytől!



Sziasztok!

A kisgyermekeknél nagyon fontos jelentőségük van a különböző színű és formájú plüssjátékoknál. De még ennél is fontosabb, hogy a rengeteg játékukon belül legyen legalább egy, amihez kötődhetnek és ragaszkodhatnak. Többféle kutatás is bizonyította, hogy az egy egy, általuk kiválasztott kedvenchez elég szoros kapcsolat fűzi őket, és mindenképpen biztonságérzetet biztosít nekik.

Nem véletlenül van az, hogy ha elveszik a kedvenc rongyi vagy plüssfigura, akkor éktelen sírás követi ezt, és az egész ház eszeveszetten keresi. A rutinosabb szülők már a kezdetek kezdetén 2 db-ot vásárolnak a kiszemelt kedvencből, hogy ha az egyik elveszne, akkor se legyen világvége hangulat otthon.

Szintén fontos, hogy olyan típust válasszatok ezekből, amiken kontrasztosak a színek, így már a babátok életének első néhány hónapjában is nagy öröm és felfedezés forrása lehet ez a  játék. Az sem utolsó szempont, ha különféle felületű anyagokból van összeállítva a plüss, mert ennek köszönhetően még izgalmasabb lesz a csöppségnek a játék felfedezése. 


Sokan nem fektetnek elég nagy hangsúlyt a gyermek játékainak a vásárlásánál, pedig annyi mindent befolyásol a későbbiekben! Minél inger-gazdagabb és sokoldalúbban felhasználható darabot választotok, annál nagyobb részben befolyásolják a gyermek különböző készségeinek a fejlődését.




Ha éppen "társválasztás" kellős közepén álltok, (nah persze, ez most nem egy társkereső oldal hirdetése akar lenni ) és nem tudjátok, hogy melyik legyen az a darab, ami évek során hű társa és szórakoztatója lesz a gyermeketeknek, akkor nézzétek meg a Bobobaby patchwork stílusban készült remekeit.
Ezek az aranyos játékok nagyon barátságos színekben és kedves arccal kaphatóak. (Ugye Ti is láttatok már olyan plüssmacit, aminek félelmetes az arca?! Nah ilyet semmiképpen ne vegyetek!)




 Nektek melyik figura tetszik a legjobban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése