2014. november 21., péntek

Felkészülés a nagy hidegre!

Sziasztok!

Ti is úgy érzitek, hogy napról napra egyre hidegebb van? Az estéket már csak jól bekuckózva egy nagy meleg takaróban tudom elképzelni egy bögre forró teát kortyolgatva. A szobát belengi a finom 
karácsonyi gyertya illata....nah de ne szaladjunk ennyire előre, bár tény, hogy nemsokára átlépünk a decemberbe, a karácsony már szinte az ajtonkon kopogtat.



Bundazsákok

Az apropója a mai posztnak, hogy szuper meleg bundazsákok érkeztek hozzánk a Nuvitától, melyet minden babakocsi típusba beletudtok tenni, mert teljesen univerzálisak. Igaz, hogy a legtöbb babakocsinak tartozéka  a lábzsák, de valljuk be ezek inkább a szél és az eső ellen védenek orkános anyaguknak köszönhetően, de a legtöbb belül béleletlen. Ezért a hűvősebb, jegesebb időben mindenképpen ajánlom Nektek, hogy szerezzetek be egy belül bélelt extra meleg bundazsákot, ha nem szeretnétek, hogy a babátok megfázzon.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a bundazsák praktikusabb, mint a kezeslábas overálok,  mert ha bementek egy boltba, vagy a nagyihoz, akkor a bundazsákból pillanatok alatt kiszedhetitek a csöppséget, mÍg az overállt kissé komplikáltabb leoperálni a gyermekről.

A Nuvita bundazsákok különlegessége, hogy aljuk csúszásgátlós felülettel van ellátva, hogy ne csúszkáljon a babakocsiban, így biztos, hogy stabilan és biztonságosan ott marad ahova teszitek. Nagyon bájos figurákkal díszítettek és különböző színű és mintájú változatokban kapható.

Háromféle típust készített a gyártó: van egy olyan, amit mózesbe tudtok tenni, így ha téli babát vártok, akkor is extra meleg és puha kis "fészekben" tudjátok hazahozni a kórházból.
A második fajta bundazsák már univerzálisabb, mindenféle sportkocsiba belerakható. Praktikus megoldással záródik az alja, ugyanis, ha a gyerkőc már nagyobb, akkor az alsó részt ki lehet zipzározni, és akkor kifér kényelmesen a  lába. Kivülről vízlepergetős anyagból van, belül pedig nagyon puha plüss bélésből. Tartozéka egy állítható méretű kapucni is.
A harmadik modell olyan, mint a második, csak kiegészül egy plusz belső bundazsákka, amit enyhébb időben önmagában is lehet használni termo anyagának köszönhetően. Ha pedig szibériai  hidegre vált az idő, akkor a kettőt egyben is lehet használni. Szuper megoldás.


Sapka, sál, csizma

A bundazsák mellé érdemes még pár melegebb holmit beszerezni ha hosszabb sétára indultok a picivel. A Bobobaby kínálatában rengeteg igényes, meleg és olcsó kiegészítőt találtok a bébinek.
Az egyik személyes kedvencem a kutyusos sapi és a hozzá illő kesztyűcske: egyrészt nagyon puha, belül bélelt, és an rajta külön fülvédő is. Természetesen rengeteg színben és mintában megtalálható, ha érdekes számotokra, akkor nézzétek meg itt a teljes Bobobaby kínálatot: http://babaszafari.hu/shop_search.php?search=bobobaby,3

Attól, hogy a babátok még nem tud járni, fázhat a lába. Erre találták ki a kocsicipőket, amik között nagyon divatos modelleket találni. Így a tél beköszöntével a bundás kiscsizmákat tudnám ajánlani, egy-egy darab nagyon hajaz az Ugg csizmákra, amik napjainkban is nagyon nagy népszerűségnek örvendenek.



Kocsitakaró, pléd

Bobobaby Macis takaró
bobobaby kocsitakaró-2 db-os
Ha úgy gondoljátok, hogy nagyon hideg az idő és nem ártana még egy plusz védelem a kiságyba, vagy a bundazsák alá, akkor szintén csak ajánlani tudom a Bobobaby márkát, ugyanis messzi földről híresek a gyönyörű takaróiról. Mindenféle anyagból, színből és mintából gyártanak, biztos vagyok Benne, hogy mindenki tetszik legalább egy a kínálatából,de inkább 2 vagy 3, vagy 5? :)



Termosz
Nuvita termosz



Végül, de nem utolsó sorban muszáj megemlítenem a Nuvita acéltermoszát, amelybe bármilyen cumisüveg vagy bébiétel belefér. Így ha megéhezik a babád egy hosszabb téli séta során, akkor is melegen szervírozhatod a bébihamit, mint a legjobb éttermekben. Csapjatok le rá!





Ti felkészültetek már a hidegebb napokra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése