2014. október 25., szombat

Brutális színkavalkád-Cosetto babatermékek

Sziasztok!

Ha hűséges olvasók vagytok, akkor találkozhattatok már nem is olyan régen a kölni beszámolómmal. (Ha ezt nem láttátok, akkor mindenképpen nézzétek meg, mert gyönyörűek a képek és a beszámoló is érdekes lehet.)
Ebben a bejegyzésben a kiállításon lévő egyik márkával ismertetlek meg Benneteket, ez pedig nem más,mint az angol Cosatto. A kölni kiállításon belül nem volt nehéz észrevenni őket, nem csupán a stand nagy mérete miatt, hanem a látványos babakocsik és egyéb termékek is közre játszottak ebben.
Volt már olyan érzésetek, amikor bementek egy üzletbe vagy kiállításra vagy bárhova és azt se tudjátok, hogy hova nézzetek, mert egyszerre annyi inger ér? Nos én kb. ezt éreztem a kiállításon, annyi szín, annyi stílus és forma várt ott, hogy először azt sem tudtam eldönteni, hogy tetszik e vagy sem.
Előre szólok, hogy akik a letisztultabb monkróm szetteket kedvelik, azok ne is olvassák és nézzék tovább a bejegyzést, mert ez nem nekik való :)

Teljesen más, nem megszokott darabok a kollekciók részei, lehet, hogy nem kifejezetten magyar utakra és magyar közönségnek tervezettek, de gyönyörűek. Ha egy ilyen modellel akár csak a boltig kisétálsz,biztos, hogy nem maradsz észrevétlen. Számomra abszolút a vidámság, az élet-szeretet árad a kocsikból, és az, hogy merd kifejezni a stílusod!

Lehet, hogy sokatoknak nem fog tetszeni, de érdemes legalább képekről megnézni, hogy a mi kis világunk kicsi, és rengeteg olyan dolog van még a világon, ami említésre érdemes.
















 Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tetszik e Nektek, tolnátok e hasonlóban a babátokat! Túlzás, sok vagy tolható? Ha van egy percetek, kérlek írjátok meg itt a bejegyzés alatt a Hozzászólásnál: IGEN vagy NEM?

1 megjegyzés: