2014. március 23., vasárnap

Napernyő-kérdés

Sziasztok!

Lorelli napernyők 1490Ft
Száz ágra süt a nap (szerencsére), csicseregnek a madarak, megjelentek az első szerelmes párok a parkokban...kell ennél több? 

Igen, egy jó napernyő, hogy ne süssön a baba szemébe a nap. :)

Ha szerencsések vagytok, akkor olyan kupolája van a babakocsitoknak, ami jól előrehúzható. Ha nem akkor sem kell kétségbe esnetek, mert könnyedén a kocsi vázára tudtok csatlakoztatni egy napernyőt. Sokan azt hiszik, hogy ez csak nagyvárosi flancolás, semmilyen funkciója nincs, csupán dizájnelem. DE ha megfelelő helyre rögzítitek, akkor nagyon jól árnyékolhatja a baba arcát. 

A legtöbb helyen úgy árulják a napernyőket, hogy univerzálisak. Ez így is van, de ennek ellenére sem lehet az összes váztípusra csatlakoztatni Őket. Alapvetően 2 fő babakocsi típus van a kerek és a kissé ovális vázú. Ez alapján a napernyőknek is általában 2 típusa van.

Tippek, tanácsok ha éppen napernyő vásárlás előtt álltok:


Chipolino napernyők 3990 Ft
1. Ha babakocsit vásároltok, teljesen mindegy, hogy az év melyik időszakában, célszerű rögtön rákérdezni, hogy milyen napernyő kapható hozzá, esetleg a kocsi gyártója készít e. Így biztos, hogy olyan típust vásároltok meg, ami 100%-ig rögzíthető a kocsira, és még színben is fog passzolni.

2. Válasszatok olyan ernyőt, ami UV szűrő, így nem fogják káros napsugarak érni a picit, és többféle bőrbetegséget is elkerülhettek vele.

3. Törekedjetek arra, hogy a napernyő kupolája is megfelelő méretű legyen, ténylegesen óvja a babát

4. Ha lehetőségetek van rá, mindenképpen vigyétek magatokkal az adott babakocsit is a boltba, hogy rátudjátok próbálni a vázra.

5. Célszerű olyat választani, aminek nyele flexibilis, így kedvetekre tudjátok forgatni, így biztos, hogy a megfelelő dőlésszöget betudjátok állítani.

Ti beszereztétek már?Vagy van már Nektek, mik a tapasztalaitok?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése