2014. március 18., kedd

Emma-Jane...igényes fehérnemű kismamáknak

Sziasztok!




Biztosan Ti is tapasztaltátok már miközben szoptatós melltartót kerestetek, hogy a legtöbb modell nem éppen esztétikai szépségéről híres. Talán emiatt is sok nő idegenkedik a viseletétől, illetve sokszor kényelmetlenek is az érzékenyebb területeken.

Attól, hogy valaki babát vár, vagy esetleg már szoptat, igen is viselhet szép és kényelmes darabokat, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy a nő, az nő marad minden körülmények között. Megfigyelhető az is, hogy az igényesebb és szebb darabok viszont sokszor 10 ezer Ft feletti árkategóriákban érhetőek el az üzletek polcain, ami valljuk be elég borsos.

Ismeritek az Emma-Jane márkát? Nemrég sikerült megismernem a kollekciójuk egy részét, és azt kell, hogy mondjam: nagyon jó! Maga a cég, a 2. világháború környékén jött létre, ami elég régen volt, így az évek során folyamatosan újítottak és újítottak.... és a kismamák és a szakemberek segítségével létrehozták saját szortimentjüket. A brit márka arról híres, hogy nem cicomázzák agyon az egyes darabokat, hanem egy teljesen letisztult stílust képviselnek mind fazonban, mind színekben. Alapvetően 3 szín dominál náluk: a fehér, fekete és a testszín.

Kínálatukban nem csak szoptatós melltartók vannak, hanem kismamabugyik, hastartó pántok, harisnyák és még kismama leggingsek is.

 Az egyik legnépszerűbb termékük természetesen a szoptatós melltartó, melynek különlegessége abban rejlik, hogy anyagának köszönhetően a terhesség elejétől a végéig használható. Olyan rugalmas az anyagösszetétele, hogy az adott méret B kosártól egészen E kosárig használható. Így nem kell 3-4 különböző méretű és kosarú melltartót beszereznetek, így spórolhattok is rajta nem keveset. Plusz kényelmet nyújt a kialakítása, mert magán a melltartó elején semmilyen varrás nincs, így biztos, hogy nem fogja irritálni a kisebesedett mellbimbókat.

Az ára pedig ELKÉPSZETŐen olcsó a kategóriájában kb. 7-8 ezer Ft körül mozog, ami ár-érték arányban  verhetetlen. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyenek, akkor a megsúgom, hogy a Babaszafari Bababoltban már elérhetőek.

Ti ismeritek a márkát? Van esetleg tapasztalatotok ezekkel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése