2014. szeptember 21., vasárnap

Érdekességek tárháza: Nuvita cumi sterilizáló

Sziasztok!

Nem is olyan régen újabb adag Nuvita szállítmány érkezett hozzánk, és több új dolgon is megakadt a szemem. Az első ez a hiper-szuper mini sterilizáló lesz, amit most bemutatok Nektek.

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én idáig csak rendes, nagy méretű sterilizálókkal találkoztam, amiket mikróba lehet tenni, vagy elektromos hálózatról működtethetőek. Sok ismerősömnél láttam, hogy amikor elindulnak sétálni vagy bárhová a gyermekkel mindenféle cumi-leesésbiztos eszközzel felszerelkeznek: egyesek cumitartó dobozokban szállítják a cuclit, mások hozzácsipeszelik a gyerkőc ruhájához, hogy ha kiköpné a gyermek akkor se essen le a földre, mert akkor már nem lesz higiénikus. Több gyerekes anyukák a "nyállal gyorsan lefertőtlenítem" eljárást alkalmazzák, ami annyit takar, hogy miután leesett a cumi, ők a szájukban megnyalogatják, és utána mehet is vissza az ordító gyereknek. Hát nem tudom, hogy ez mennyire steril, de a nyálról mondjuk köztudott, hogy fertőtlenítő hatású. :)

A Nuvita cég azonban kitalált egy olyan kütyüt, ami minden problémátokra megoldást jelenthet: ez pedig a cumi sterilizáló!

Ezt a szerkezetet kifejezetten akkorára gyártották, hogy a legkisebb női táskákban is elférjen, már ha van olyan, hogy kicsi női táska. :) Kifejezetten cumi sterilizálására alkalmas, mert más nem fér el benne. Elemmel működik, így bármikor bárhol zökkenőmentesen lehet használni, és tuti, hogy 100%-osan  tiszta és steril lesz a cumi. Három perc alatt végzi el a műveletet, így abszolút nem tart sokáig.

A dizájn tipikus Nuvita: narancsszínű, letisztult és abszolút formatervezett. A használata sincs túlbonyolítva: egyetlen egy gomb van rajta, ezt kell megnyomni, majd 3 perc elteltével elengedni.

Szerintetek hasznos találmány? Vagy inkább maradtok a jól bevált ősi módszernél?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése