2014. augusztus 9., szombat

Miniland Új kollekció!

Sziasztok!

A spanyol Miniland gyártói idén is kitettek magukért, több új termékkel előrukkoltak, illetve a régieket is újra gondolták.

Végre nem csak a céget 100%-ban jellemző kék szín dominél, hanem idén gondoltak a kislányokra is, ugyanis néhány termékük pink színben is kapható. Yuppííí :)

A tavalyi év kedvencei közül újra elérhető a mindenki által az egekig magasztalt Bárányos éjjeli fény. A különlegessége ennek a darabnak, hogy hálózatról is használható, illetve mivel aksis, ezért ha feltöltődött, akkor hálózat nélkül is használható. Az édes figura több színben világít, melyet fokozatosan és egy bizonyos rend szerint változtat. A színskálában megtalálható: a lila, kék, zöld, piros és sárga. Nagyon hangulatos, és a gyerkőc sem fog félni a sötétben este, valamint pelenkázáshoz is elegendő fényt biztosít.

Éjszakai fény

Éjszakai fény


Az egyik top termékük volt tavalyi évben az ápolási szett, melyben egy lázmérő,  egy cumis hőmérő és egy vízhőmérő van. Mindez egy mutatós kis táskában összecsomagolva. Tavaly csak a kék változata volt elérhető, azonban idén csajos változatban is megtalálhatjátok már. Nézzétek csak:

Szett

 Extra édes cumitartó dobozok is az új kollekció részét képezik. Potom pénzért, 390 Ft-ért hozzájuthat minden Mackó rajongó. A babakocsi tolókarjára praktikusan rögzíthető, így biztos, hogy mindig kéznél lesz, ha szükség van rá. Két szín van: pink és kék. Csapjatok le rá!

Cumitartó doboz

Nemsokára itt az ősz, és Vele együtt a párásítás szezona. A Miniland előrukkolt egy új minimal dizájnos párásítóval, mely éjjeli fénnyel is rendelkezik. Ha tudjátok, hogy nagyon száraz a levegő a lakásotokban, és még nincs párásítótok, akkor szerezzetek be egyet.

Miniland párásító
Ha a többi új Minilandes termék is érdekel Titeket, akkor látogassatok el hozzánk, vagy a webáruházunkba, nem fogtok csalódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése